reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
To fakt, mokro w majtach- fasola! Jak u wszystkich wczesniej. Poza tym ty to wiesz, bo temu tu jestes na tym forum...:tak:

aelreda- to fakt, sluz to dobry znak na fasole...jak dla mnie lepszy niz bolace cycki ktore nie zawsze od razu bola:)
a amalfi to brutalna realistkaa....niestety ;)

dzieki devi wlasnie to probuje jej caly czas powiedziec i nie slucha mnie! Ja tez mysle ze cycki to pic na wode mnie bola w kazdym cyklu a sluzu nie mam w drugiej polowie cyklu w nadmiarze

dotka zapedzilas sie!!!!!! Nie jestem pesymistka!!!! Realistka baaaardzo, namietnie!!! Przeciez nie bralabym leku na raka gdybym byla pesymistka!!!

reklama
Ale ale aleee......ja mam takie bardzo króciutkie i bardzo intensywne bóle brzucha jak na @. Piersi bolą ale to też chyba na @.
Poza tym w dole brzucha czuje tak zstępujący ból, no więc ewidentnie @!!!

Dotka taka moja pasja:
ciasto nr1
ciasto nr2
ciasto z miniaturki
ciasto nr3

Poleciałam reklamą, ale tak naprawdę zaczynać się w to bawić wychodzi jak wychodzi, a już ludzie pytają o zamówienie i koszt tortu więc moim zdaniem się opłaca :)

Amalfi ja po prostu trzeźwo podchodzę do "swojego tematu". Ja już pogodziłam się z tym, że jutro zawita @

Do góry