reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
25 noworoczny - 28dni
na dobra sprawe dzis 10dzien jakby byo od owulki to juz sama nie wiem wczoraj mnie bolalo ale czy zagniezdzenie zawsze sie rowna z spadkiem temp ktorego u nie b\nie było przeslij twoj wykres bo wczoraj nie mogłam wejsc
na dobra sprawe dzis 10dzien jakby byo od owulki to juz sama nie wiem wczoraj mnie bolalo ale czy zagniezdzenie zawsze sie rowna z spadkiem temp ktorego u nie b\nie było przeslij twoj wykres bo wczoraj nie mogłam wejsc
Ostatnia edycja:
Jak chcesz mozesz isc na bete, bo test Ci raczej nie wyjdzie. Zobacz ja robilam w 28 dc czyli w terminie spodziewanej @ i taki bladzioch sie pokazal ze mialam tylko metlik. Jeszcze w sumie 3 dni i bedziesz wiedziec!. Jak bardzo nie umiesz wytrzymac to idz na bete, a test to bym robila w poniedzialek rano!
kwiatuszekq20
u mnie na tym zadupiu na betke moge isc w wt lub w pt i wyniki tez w te dni czyli jak pojde w wt to wynikw pt wiec nie ma to sensu jedno co to nie moge zasnac ostatnio a rano ciezko mnie dobudzic i na dodatek ostrego mi sie chce
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
ja zasypiam gdzies o 23-24 a zawsze o 21 w lozku po m jak miłosc to ja juz kima
gdzie mi uciekłas
gdzie mi uciekłas
Ostatnia edycja:
Gdzie ta amalfi jeeest!!?!?!?!?!?!?!
Na złość chciałam jej zrobić i udowodnić testem, ze będzie @....a tu zaskocz....dwie kreski, co prawda ta druga słabiutka, widoczna pod światłem. Na razie jestem tak zaskoczona, że to do mnie nie dociera.
Na złość chciałam jej zrobić i udowodnić testem, ze będzie @....a tu zaskocz....dwie kreski, co prawda ta druga słabiutka, widoczna pod światłem. Na razie jestem tak zaskoczona, że to do mnie nie dociera.
reklama
Tylko, że ta ala "przepowiednia była powiedziana w żarcieAelreda Twoja przepowiednia sie spelnila!!! Jestes ze mna w duecie!!! aaaaa gratulacje!!!!
Podziel się: