reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ale mamy artystki, fiu fiu fiuu :) ja tez raczej realistka jestem, Moj ciagle 'bedzie spoko, bedzie spoko', a ja wlasnie w druga strone, wole sie nastawic na najgorsze, a pozniej milo zaskoczyc ;P lub nie byc zdzwiona ;) hehe

Jaga otóż to lepiej pesymizm by potem się pozytywnie zaskoczyć.

Dotka uwielbiam, uwielbiam takie karteczki. Jak będę się chajtać to zamówię u Ciebie takie ładne karteczki. Po prostu piękne.
A koszt tortów liczy się od kilograma, w normalnych cukierniach koszt wyniósłby 80 zł wzwyż. Ja stawkę podstawową mam ustawioną na 50 zł/kg, oczywiście to stawka którą można negocjować przy większych tortach. Jedynym kosztem jaki na początku się pokrywa to kupno barwników spożywczych, które muszę kupować na allegro a są sprowadzane z Niemiec, u nas ciężko znaleźć.

Aelreda dzięki :) Twoje torty tez bajeczne :) te lukry jak pierzynka ładnie okrywaja torty :)
Jaga mimo wszystko wierze i widze ze w Tobie duzo nadziei i dobrej woli, bedzie dobrze kochana

Aelrada- świetne te twoje torty :)
Dotka już wie ze kartki tez robi rewelacyjne
A jak sie chwalimy to i ja pokaze moje torciki choc do twoich, aelreda sie nie umywaja:

Uploaded with ImageShack.us

Dotka, buziak kochana :*
jasne, ze tak! Ja sie wciaz usmiecham i robie wszystko, zeby nie zatracic siebie i nas w tym calym wariactwie. :) Lekcja cierpliwosci. Ja strasznie wierze, ze bedzie dobrze. Moze nie za miesiac, ale bedzie. :)

Devi super te torciki, proste ale bardzo ładne, szczególnie ten trzeci :-D.
Będę wiedzieć co zrobić dla faceta :-)

Jaga właśnie, cierpliwość i wyluzowanie, damy radę kochaniutka. Nie słuchaj amalfi, w kolejnym miesiącu obie próbujemy, bo ja wiem że jutro będzie @! :p

aerleda zajebiste te torty!!!!!! Az szkoda zeby taki talent nie przeszedl na coreczke albo w sumie synusia;-).
A sama sie uczylas??? Czy jestes cukiernikiem z zawodu??? I skad jestes??? Bo moze mi sie przydasz kiedys heheheh

reklama
Dobra dziewczyny, ja się zawijam pakować rzeczy, oporządzić siebie i tylko z niepokojem czekać na jutrzejszy dzień. Trzeba wcześnie wstać, i z samego rana wizyta kontrolna u weterynarza z chomikiem, który już czorcił się na kołowrotku :-D

Dobranoc wszystkim staraczkom i niech ta noc będzie dla was baaardzo owocna ;-);-);-), papatki:biggrin2:

edit dla amalfi specjalnie: Nie uczyłam się nigdzie, nie chodziłam na żadne kursy, nie uczyłam się w żadnej szkole etc. Swego czasu za dużo oglądałam kuchni.tv,a talent kulinarny niejako wpisany jest w moje geny, a przy gotowaniu mam po prostu takie wyczucie co byłoby dobre a co nie, czego dowodem jest wciąż powiększający się bandzioszek mojego narzeczonego :-D.
Ja mieszkam w Oleśnicy, chętnie Ci się kiedyś przydam ;-), a jeśli chodzi o transport więcej niż 30 km od Oleśnicy, to jeszcze muszę wynaleźć odpowiedni sposób na pakowanie tortów i najlepszy dla nich transport.
Buziaczki amalfi Ty moja optymistko :laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry