reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Moze zamiast do gina do na bete. Bo ginek nic nie powie teraz. Niepotrzebnie sie zniechecisz. Lec na bete? Mozesz?
Czekajcie bo nie ogarniam tego testu beta, gdzie mogę go zrobić? Bo chyba byłoby to najlepsze rozwiązanie. No i w moim wypadku będzie tylko prywatna wizyta.

Ostatnia edycja:
Kochana test beta robi sie w laboratorium, idziesz placisz okolo 27 zl i za kilka godzin albo na drugi dzien wynik. To nie to samo co ginekolog, wogole go nie musisz teraz odwiedzac. Sprawdz to.Idz do jakiegos laboratorium powiedz ze chcesz test BETA HCG pobiora ci krew i wsio.

Jak sie czujesz?

Aerleda jazda na betkę!!! najbardziej pewna.tak jak pisza dziewczyny,gin guzik Ci powie....
cichutko gratuluje!!! ale fajnie,dwie dziewczyny w styczniu!!!rok się zaczyna fajnie
jestem ciekawa ktora w lutym? :D

tak czytam o tym śluzie.....ja też mam go dużo,czułam jak mi spływa po ściankach hahaahha
................a w ciąży nie jestem :D

no chyba że teraz dopiero płodne??

big guzki widać z tego wykresu

Ja to Wam powiem ze jestem w ciezkim szoku poprostu... :-D
Ja już Ci powiedziałam, tamto to żart było. Ty kochana w żaden sposób się do tego nie odnoś :p
I tak na betę muszę do pon poczekać, bo nie zrobię teraz na wyjeździe.
Czuje się normalnie, tak jakby nic się nie stało :p

Ahh i na chwilę obecną czuję się śpiąca, więc chyba dołączę do lubego w wyrze.

reklama
Nie zapomnij pokazac mu testa !! :-D
Nowy obraz (1).jpg

Nie umiem inaczej tego wrzucic. Kurka

Ostatnia edycja:
Do góry