reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
aerleda i tak nie widze czy si usmiechasz czy nie, u ciebie tez fasola jest skoro sluz sie z ciebie leje jak kranowka, jak dotad wszystkie pisza o tym sluzie wiec ty tez masz fasolke

Ostatnia edycja:
aerleda i tak nie wiedze czy si usmiechasz czy nie, u ciebie tez fasola jest skoro sluz sie z ciebie leje jak kranowka, jak dotad wszystkie pisza o tym sluzie wiec ty tez masz fasolke

Oj kochana amalfi, bardzo bym chciała fasolkę w swoim brzuchu, ale robiłam już dwa testy, może za szybko ale wyszła jedna jedyna strasznie wyraźna krecha, z czego jeden test miał ponoć wykryć nawet 6-dniową ciążę. To chyba mówi samo za siebie.

Niekoniecznie moja droga, duzo dziewczyn tu robilo testy i dopiero beta potwierdzala ciaze a testy za cholere nie, wiec &&&&&&&&&&&&

Wolę się nie testować by niepotrzebnie psuć sobie humor jedną kreską. Będzie co ma być, nie uda się teraz uda się jakiś czas. Luzik :-)

A ja czuje że to będzie TEN cykl :) po raz pierwszy po poronieniu mam owulke w 14dc więc cykl powinnam mieć normalny 28dniowy. Poza tym tak mnie lewe jajko boli że szok i śluz idealnie ciągnący... Ostatnim takie objawy na owu miałam przed stosowaniem hormonów.Później wszystko się popsuło... A teraz to WSPANIAŁY znak :-)

kwiatuszek głowa do góry kochana, słuchaj się amalfi, bo ja jeszcze trochę i przez jej optymizm wpadnę ale w ciążę urojoną :-D

Fifka dziewczyno, trzymamy kciuki oby to było tym razem! Pamiętaj! Zero nerwów, zero spiny, luzik blusik!

reklama
Do góry