reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój podobnie jak Wasz podchodzi ale po roku starań zaczyna sie martwić, że coś jest nie tak... Myślał, że to łatwa sprawa... :tak: Hop siup i już będzie fasolka.

reklama
U mnie wszystko niby ok, ale pojde powtórzyć badania jak teraz sie nie uda a tego mojego to nawet cieżkim roboticzym sprzetem sie nie da zaciagnac do lekarza chociaz juz jestem a dobrej drodze zeby poszedl:) jeszcze kilka stękań nad uchem i pojdzie:) czas najwyzszy :)

Tez sobie nie wyobrazam mojego ciagnac, on sie nie da. Choc ja poki co nie biore tego wogole pod uwage..
Kurde to jak dobrze kochana, to moze tylko nastawienie psychiczne blokuje..

ie wiem, u mie jest jeden problem(ieregurale cykle) ale że ja nie chcialam tabletek hormonalych to lekarz powiedzial, zebym na razie próbowała a jak sie nie uda to zebym po jakims roku przyszla i bedziemy dalej myslec.. Teraz mysle, ze pewnie sie zgodze na te tabletki aby wyrówać te cykle i zobaczymy po tym co sie bedzie dzialo.

A co do facetów to oni sie zachowują jakby ich tam mieliby mordować hehe :):szok: ale ja go zmusze, tym, ze powiem ze to nawet przyjeme i nawet "fikołków" będzie mógł sobie poogladac hehehehe :)

Madziulka z tymi tabletkami na uregulowanie cykli to bym uważała, ja mam podobny porblem od zawsze, nieregularne cykle, bolesne miesiaczki, i owszem w trakcie stosowania było super wszystko jak w zegarku i znacznie mniejsze bóle, ale jak odstawiłam to na nowo wolna amerykanka...mozliwe ze nie jest to regułą, nie chciałabym być mądrzejsza od lekarzy, ale lepiej sceptycznie do tego podchodzić

reklama
Do góry