reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewuszki,
ja dziś uderzam do gina, co by pogadać o mojej ostatniej szpitalnej przygodzie

&&&&& kwiatuszek :)

Jasne, że dam :))) ;)

co lekarz może przepisać na śluz?? są jakieś leki na recepte czy tylko wiesiołek mnie ratuje?:p orientujesz się, Biggie?

Kurcze nie... Jedynie ten wiesiołek. nie chcesz go wyprobowac? Ja od nowego cyklu chyba sobie zapodam Castagnus i Oerparol czyli ten wiesiolek. A nóż widelec.

No też tylko tego wiesiołka znalazłam! Castagnus nie dla mnie, bo na prolaktyne mam już Bromergon i nie mogę przesadzić, ale wiesiołka wypróbuję na bank! :) oby pomógł na tą moją Saharę.. !!

Hej dziewczyny, co do tego wiesiołka, to tyle mi naprodukował tego śluzu, że nie wiem czy to dobrze, że jest go aż tak dużo:szok: a to dopiero pierwszy cykl z wiesiołkiem, a ja już pływam, już nie wspominam co się dzieję podczas przytulanek....

reklama
LILLY nadzieja spłynęła na me serce! :p ehehe też chcę żeby mnie śluz zalał chociaż raz!!!!!! :p :p ja mam ciąglę pustynię.. i czytałam, że na efekty wiesiołka czasami trzeba czekać.. a u Ciebie 1 cykl i proszę, super! zazdroszczę :)

Do góry