reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja narazie swojego nuie chce stresowac.. Hehe.. Do gina zawsze ze mna chodzi, ale zostaje w poczekalni. Tak chce, a ja nie naciskam. ;) ogolnie, nie mam na co narzekac.

Jezuuu.. Jak to serio jest tak samo jak z kumulacja to po ptokach... Juz pisalam, nigdy nic nie wygralam, nie wylosowala, nawet aukcje na allegro zawsze mi ktos przebija... I jak to samo bedzie z dzieckiem, to niestety

nie w tym zyciu!!!!!

reklama
Lillly tez uwazam ze moj nie chce tak jak ja. Ale wiem ze chce tylko nie napala sie ze to ma byc tu i teraz.
Oprócz checi ma tez watpliwosci, ale wiem ze chce, nam juz jest pusto tylko w dwojke.
Ale wiem ze dla niego zwariowane laski typu Lejdis "czekam na ciebie ja i moja owulka" to desperacja. Wiec jak ja mam owulke to mu nawet o tym nie mowie, kochamy sie caly miesiac, w trakcie owulki staram sie to zintensyfikowac i tyle. On chyba sam nie wie jak to sie dzieje i jak :)

dokladnie jak moj tylko on wie dokladnie kiedy mam płodne

Miałam wam pisać, "że jak ktoś ma pecha to i palca w dupie złamie" jak to mawia Górski z kabaretu...i podczas myślenia o tym i jedzeniu babeczki olśniło mnie!
Ja ze swoim jesteśmy kabaretożercami, uwielbiamy oglądać kabarety. Przypomniało mi się o tym, że zawsze gdyśmy oglądali byliśmy totalnie odprężeni, weseli i wyluzowani. I to jest właśnie to, co może nam pomóc podczas starań! aaa już się nie mogę doczekać następnego miesiąca....tfu, tzn nie będę czekać na następny miesiąc!!! :D :D :D :D :D

z ta kumulacją to racja :D chybił trafił... więc i mnie czeka marna przyszłość, bo jedyne co w życiu wygrałam to nagroda pocieszenia w mini playback show jak byłam mała :p ale to nie była kwestia losu, tylko tego, że słabo śpiewałam :-p

Lillly tez uwazam ze moj nie chce tak jak ja. Ale wiem ze chce tylko nie napala sie ze to ma byc tu i teraz.
Oprócz checi ma tez watpliwosci, ale wiem ze chce, nam juz jest pusto tylko w dwojke.
Ale wiem ze dla niego zwariowane laski typu Lejdis "czekam na ciebie ja i moja owulka" to desperacja. Wiec jak ja mam owulke to mu nawet o tym nie mowie, kochamy sie caly miesiac, w trakcie owulki staram sie to zintensyfikowac i tyle. On chyba sam nie wie jak to sie dzieje i jak :)
ja robie dokladnie to samo, juz to pisalam wyzej

reklama
Nadrabiam Was od 437 strony i z każdym postem czułam że zaraz przczytam o dwóch kreseczkach ale nie spodziewałam sie że dwie kreseczki beda nalezec do Pauliny:)
Kochan wielkie gratulacje i witam wśród ciężarówek- spokojnych 9 mieisecy Ci życze.
Jesli masz jakies pytania dotyczace pierwszych tygodni to pytaj :) z doswiadczenia 10-tygodniowej ciezarnej moge odpowiedziec :)

28dni a co sadzisz o tym

kwiatuszeq- zerknełam na twój wykres. Jednoznacznie chyba nie mozna jeszcze stwoerdzic czy owulka już była ale jak już to obstwaiałbym 14 dc. widze ze serduszka byly wiec chyba nie masz sie o co martwić:)

Do góry