reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no ja mam termin prywatnie za 2 tygodnie i tak mnie wepchała pielęgniarka bo dopiero za 1 miesiąc byłby wolny ale dobry lekarz jak się będe źle czuła to pójde wcześniej do innego ale narazie nic mi nie dolega w sumie to mało ciążowo się czuje teraz się właśnie zastanawiam co zrobić z pracą , pracuje w dużej firmie i teraz nie dostałam aneksu na cały etat i mam umowę na pół etatu więc pieniążki będą małe z chorobowego tak się zastanawiam czy może nie pójść do brygadzistki i zapytać czy coś by się nie dało zrobić żebym dostała aneks wtedy mogłabym spokojnie iść na chorobowe myślicie że warto próbować ?

dotka85 dobrze odczytałaś :) wyszła blada różowa kreseczka :)

reklama
To lily czas zakopac topor wojenny i wybzykac sie na zgode :)

Paulina jak masz w porzadku szefostwo to idz i pogadaj. A co do chorobowego to w ciazy jest 100% platne wiec bedziesz miala takie pieniazki jak teraz, czy zle zrozumialam?

no właśnie nie jestem pewna z tego co wiem to jeżeli mam teraz na pół etatu to będę dostawała połowę tego co przez ostatnie 12 miesięcy a to wcale dużo nie będzie a szefostwa to ja nigdy nie widziałam za duża firma jedynie mogę się zdać na dobrą wolę i chęć czegoś załatwienia oraz pokombinowania przez brygadzistkę :)

Propos starań. Chciałam od następnego cyklu zakupić testy owu, ale chyba wtedy naprawdę by mi odwaliło i starania przedłużyłyby się o kolejny miesiąc.

NOOOO, ja też czekam na fluidki:) bo jakoś to wszytsko czarno widzę. Jak sobie czytam te wszytskie fora, i tutaj i na bocienie, i widzę te wszytskie przypadki, ludzie się latami leczą, to sobie od razu myslę że i mnie to spotkało... i że ja też będę tym pechowym przypadkiem, który będzie tak długo na tą upragnioną dzidzię czekał....

aaaach, muszę się walnąć w głowę :-p

Aelreda testy owu duzo mowia, dla mnie sa super, bo ja nie zawsze jestem pewna owulki. a Ty mierzysz tempke albo cos?

Lily masz racje walnij sie w głowe :) Skoncz tak myslec, jestes młoda, zdrowa i płodna :)

reklama
BigChild, a jakie testy kupujesz? może i ja się nad tym zastanowię.... bo tak sobie czytałam, i zauważyłam, że wielu mężczyznom plemniczki żyją tylko 24 h, więc najlepiej byłoby trafić w ten dzień...

Do góry