witam z rana forumki ja od kilku dni cierpie na bezsenność wracam z pracy o godzinie 23,30 kładę się po północy a wstaję o 3,30 i nie mogę zasnąć dzisiaj obudził mnie mocny ból piersi myślałam że zaraz zwariuję na mnie ciąża działa jakoś pobudzająco
devi ja chciałam się ciebie zapytać kiedy miałaś pierwszą wizytę u lekarza bo ja mam dopiero umówioną na 25.01 to będzie 6 tydzień nie wiem czy nie za wcześniej lub za późno
to zalezy do jakiego gina idziesz. prywatnie czy na nfz i czy zrobi ci usg na wizycie czy musisz sie specjalnie umawiac. Ja chodze na nfz i wiedzialm ze na usg trzeba sie rejestrowac oddzielnie wiec gdy wyszly dwie kreski poszlam tylko do ginki pwoiedziec o dwoch kreseczkach i wziac skierowanie na usg. Na samo usg polecam umuwic sie najwczescje w 7 - 8 tygodnia tak zeby bylo widac juz serduszko.ja byla jak fasolka miała 7tygodni i 6 dni i juz wszytsko bylo ładnie widac. Jak pojdziesz wczesniej to bedzie widac tylko pecherzyk a ty i tak bedziesz sie martwic czy serduszko zabije wtedy kiedy powinno a to jest najwazniejsze.