reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Powiedzcie mi dziewczyny, czy ja przypadkiem niezbyt emocjonalnie podchodzę do wyniku testu? Po prostu płakać mi się wczoraj chciało patrząc na tą pojedynczą kreskę. I potem ryczałam jak bóbr. Najgorzej było jak mnie facet przytulał, bo znowu zaczynałam. Teraz nie mogę z nim normalnie przez telefon pogadać, nie myśląc o tym.
Chciałabym by się udało, ale trzeba wykonać chłodną kalkulację nad stanem rzeczy.

reklama
No tak, coś jest nie tak. Przyszedł mój z pracy i wystarczyło, że mocno przytulił. Musiałam się wyrwać i lecieć do łazienki by się wypłakać. Jakoś zaczynam wątpić w swój kabaretowy plan...
Chyba jednak czas na zaprzestanie starań, a poszukanie pracy...

Ostatnia edycja:
Aelreda nie mozesz tak do tego podchodzic. Wyluzuj kochana, niejedna z nas zaliczyla kilkanascie testow negatywnych, wiem ze jest okropnie smutno, ale jeszcze bedziemuy mialy inne problemy na glowie wiec twardym trzeba byc :)
Jezeli wiesz kiedy masz owulke to luz bzykaj sie i tyle, a jak nie wiesz to moze jakis monitoring. Wogole ile sie starasz kochana?

witam z rana forumki ja od kilku dni cierpie na bezsenność wracam z pracy o godzinie 23,30 kładę się po północy a wstaję o 3,30 i nie mogę zasnąć dzisiaj obudził mnie mocny ból piersi myślałam że zaraz zwariuję na mnie ciąża działa jakoś pobudzająco :)
devi ja chciałam się ciebie zapytać kiedy miałaś pierwszą wizytę u lekarza bo ja mam dopiero umówioną na 25.01 to będzie 6 tydzień nie wiem czy nie za wcześniej lub za późno

Paulincia a jak sie czujesz? Boli Cie brzuch piersi czy cos? Bezsennosc to podobno norma na poczatku ciazy. Ale ja jestem obeznana hahahaa :-) Tylko ze poki co w zadnej nie bylam, ale objawow znam tysiace :)

reklama
Dokładnie :tak: Znajac moje szczescie, gdzie co cykl mam objawy ciazowe, to jak bede w ciazy to pewnie nie bedzie poł objawu :-D Życie jest przerwotne :tak:

Do góry