reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Powiedzcie mi dziewczyny, czy ja przypadkiem niezbyt emocjonalnie podchodzę do wyniku testu? Po prostu płakać mi się wczoraj chciało patrząc na tą pojedynczą kreskę. I potem ryczałam jak bóbr. Najgorzej było jak mnie facet przytulał, bo znowu zaczynałam. Teraz nie mogę z nim normalnie przez telefon pogadać, nie myśląc o tym.
Chciałabym by się udało, ale trzeba wykonać chłodną kalkulację nad stanem rzeczy.

reklama
No tak, coś jest nie tak. Przyszedł mój z pracy i wystarczyło, że mocno przytulił. Musiałam się wyrwać i lecieć do łazienki by się wypłakać. Jakoś zaczynam wątpić w swój kabaretowy plan...
Chyba jednak czas na zaprzestanie starań, a poszukanie pracy...

Ostatnia edycja:
Aelreda nie mozesz tak do tego podchodzic. Wyluzuj kochana, niejedna z nas zaliczyla kilkanascie testow negatywnych, wiem ze jest okropnie smutno, ale jeszcze bedziemuy mialy inne problemy na glowie wiec twardym trzeba byc :)
Jezeli wiesz kiedy masz owulke to luz bzykaj sie i tyle, a jak nie wiesz to moze jakis monitoring. Wogole ile sie starasz kochana?

witam z rana forumki ja od kilku dni cierpie na bezsenność wracam z pracy o godzinie 23,30 kładę się po północy a wstaję o 3,30 i nie mogę zasnąć dzisiaj obudził mnie mocny ból piersi myślałam że zaraz zwariuję na mnie ciąża działa jakoś pobudzająco :)
devi ja chciałam się ciebie zapytać kiedy miałaś pierwszą wizytę u lekarza bo ja mam dopiero umówioną na 25.01 to będzie 6 tydzień nie wiem czy nie za wcześniej lub za późno

Paulincia a jak sie czujesz? Boli Cie brzuch piersi czy cos? Bezsennosc to podobno norma na poczatku ciazy. Ale ja jestem obeznana hahahaa :-) Tylko ze poki co w zadnej nie bylam, ale objawow znam tysiace :)

reklama
Dokładnie :tak: Znajac moje szczescie, gdzie co cykl mam objawy ciazowe, to jak bede w ciazy to pewnie nie bedzie poł objawu :-D Życie jest przerwotne :tak:

Do góry