reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

super gratuluje pisz czy mialas jakies objawy i w ktorych dniach cyklu

Pewnie ze cie pamietamy moze ty mi pomozesz bol owulacyjny czyjesz zazwyczaj przed czy po owulce/ super kolejna fasola nie opuszczaj nas teraz

Ostatnia edycja:
reklama
tutaj macie dostęp do mojego wykresu SkarbMamy - paulina8820
a więc tak pierwszym objawem jaki był tylko to zaraz po zapłodnieniu dostałam takiego trądziku jak nigdy. A później to tylko strasznie mnie brzuch bolał jak przed @ i to tydzień przed okresem aż do teraz mnie boli i mam wrażenie że zaraz dostanę okres mam nadzieję że nie no a temperatura po zapłodnieniu zwariowała 23 dc a 9 d fazy lutealnej był spadek prawdopodobnie zagnieżdżenie noi później rosła do góry dzisiaj spadła o 0,1 stopień ale test i tak wyszedł pozytywny A i owulację miałam 15 dc jak jeszcze o czymś zapomniałam to pytajcie

ból owulacyjny czułam w skoku temp ale owulacja najprawdopodobniej jest przed bólem tak wyczytałam :)

Ostatnia edycja:
Paulina ja pamietam i gratuluje kochana, ile sie staralas?

Dopiero co odeszłas odpocząc i wracasz z testem w ręku, co za dobra taktyka :)
Bolą Cie piersi?

Ostatnia edycja:
może to jest metoda ja myślałam że w tym cyklu to na pewno się nie uda i dalej się czuje jak przed @ ale dwie krechy są jak byk :) a piersi różnie bardziej mnie sutki swędzą a piersi raz na jakiś czas a to był nasz 4 miesiąc starań i na luzaku bez presji :)
kwiatuszekq20 nie widzę twojego wykresu

Paulina to tak jak ja 4 cykl. Pytam o piersi bo mnie sutki bola od owu, teraz juz mniej, ale sa bardzo wrazliwe nadal i jak sie sutki dotknie to bola.
W kazdym razie gratuluje z całego serca. Kiedy planujesz 1 wizyte?

no u mnie właśnie tylko sutki swędziały także trzyma kciukasy
no właśnie dostałam się do mojego lekarza dopiero na 25 stycznia i się zastanawiam czy to nie za późno
a ty BigChild chyba widziałam twoje wykresy na skarb mamy o ile dobrze pamiętam ?

kwiatuszekq20 wygląda na to że 14 dc była owulka seksik też był gdzie trzeba kciuki mocno teraz zaciśnięte i fluidy przesyłam :*

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiatuszek, cos krótko masz ten wzrost tempki. Jeden dzien skoku i spadła. Kurde ja sie zupełnie na tym nie znam. A objawy owulki mialas? A moze testy owu?

Do góry