reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ata miejmy nadzieje ze nie bylo za pozno jedziemy na tym samym wozku jeszcze w listopadzie mialam owulke w 12dc bo bylam akurat u gin a tera zcykle sie przedluzyły i owulka chyba tez

Ostatnia edycja:
reklama
big child a ktory to cykl twoj z dupkiem???
kwiatuszek ogladnelam ten ywoj wykres i powiem Ci, ze dziwny cos, niby idealny spadek niby tempka potem wzrosla ale moim zdaniem powinna bardziej isc w gore, jak na druga polowe cyklu to chyba za malo wzrosla Ci tempka, lilou by sie przydala do interpretacji

Ostatnia edycja:
Ja przez pierwsze dwa cykle z dupkiem mialam dlugie plamienia a w trzecim cisz, tak jak ginka mi powiedziala ze w trzecim juz nie bedzie plamien

To spoko, bo sie juz zastanawialam czy do ginka isc,z tym ze u mnie te plamienia pojawily sie przed 16 dc czyli przed przyjeciem dupka, ale to pewnie nie ma nic do rzeczy. Zeszlego cyklu nic takiego nie mialam. Znaczy ze jest good. Nie martwic sie na zapas :tak:

Szczerze to ja i przed i w trakcie i po :-D
Najpierw cmil mi jajnik, czulam jak pracuje i mowie o prawy dziala, pozniej byl mega mega bol ze ruszac sie nie umialam i seks sprawial bol powiem szczerze, a po owulce nadal bolalo, a teraz przeszlo i odzywa sie brzuch i jajnik ale nie tak mocno i nie tak czesto.

Narazie sie nie martw, a po 3cim cyklu sie zobaczy.
Ja odczuwam bol generalnie w pierwszej polowie cyklu, po owulce juz nie, jest cisza. Ale poki pecherzyk rosnie to czuje jajnik bardzo chwilami, jak peknie to cisza

reklama
hej kochane forumki nie wiem czy mnie pamiętacie jeszcze wpadłam do was z wspaniałą nowiną dzisiaj robiłam test i wyszły 2 piękne kreski więc wygląda na to że się nam udało test robiony 31 dc z porannego moczu :)

Załączniki

• BIG_IMG_1192.jpg
    BIG_IMG_1192.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 27
Do góry