reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka test, test, test! Jeśli czujesz, że coś w Tobie siedzi, to zapewne tak jest. Jestem zwolenniczką twierdzenia, że kobieta czuje, że jest w ciąży. Także powiadom nas trzymamy kciuki mocno!

Amalfi, problem ze mną jest taki, że ja lubię seks, mogę na okrągło, mój facet wiekowy, żeby nie słyszał szczyt popędu seksualnego miał kilka dobrych lat temu, ale teraz też daje radę, jak czasem oczy mi wychodzą na wierzch. Tylko on często raczej nie chce. Z tym to ja już nic nie poradzę, najwyżej mogę wciskać mogę w niego żeń szeń. A kochanka sobie też nie znajdę (prędzej mnie palnie piorun niż znajdę sobie kochanka).
I ja raczej mam odwrotnie, że w dni płodne ja ochoty na seks nie mam. Ehh

reklama
Witam, Fifka to zrób testa koniecznie:) a noż widelec coś tam siedzi:) ja mam coś podobnego, 8 stycznia dostalam okres, ale dziwny jakiś, jedno dniowy praktycznie... i też mam jakieś takie dziwne przeczucie, bo piersi mnie nie przestały boleć i nie wiem co mam o tym myśleć...

https://www.babyboom.pl/forum/members/lillydelux-79024.htmllillydelux mój poprzedni okres, wyglądał jak plamienie. Krew była ciemno brunatna, taka stara, ani krztyny świeżej, poza tym okres mi się spóźnił o 5 dni, zero bólu przed, gdzie zazwyczaj zwijam się z bólu, podczas tego "okresu" też zero bólu. Nie wiem do końca co to było. Testem sprawdzałam się po świętach ale był negatywny.
Sam okres wyglądał jakby mi się macica oczyszczała ze starej krwi z poprzedniego okresu.

lillydelux a robilas testa dzis, jak nie to tez rob, na co czekac?? Jednodniowy okres to nie okres!!!
aelreda no to zmienia postac rzeczy, bo z facetem to gorzej jak mu sie nie chce. Ale dziwne ze w plodne akurat ci sie nie chce, moze ty myslisz ze plodne masz wtedy, kiedy ich nie masz:-p. Jak myslisz??

Płodne staram sobie wyliczać wg kalendarza, a może chęć na seks to po prostu z przyzwyczajenia przychodzi mi w inne dni. Ale tak jakoś się składa, że jak ja nie chcę to chce mój, jak on nie chce to ja chcę i tak jakoś się uzupełnia. Praktycznie ciągłe bzykanko, nie co dzień, bo na razie ma takie służby w pracy, że siedzi 24 godziny, wiec tak naprawdę wychodząc do pracy widzę do albo 1,5 dnia albo 2 dni później. Ale nadrabiamy te nadprogramowe zaległości :D

Kurcze nadal mam plamienia, takie hmm cos pod krew, czasem zywa plamka krwi czasem brunatna czy brazowa.
Od 2 dni biore dupka i nic. Od 3 dni plamie.

reklama
Do góry