reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

heej Julieeta! :-D u mnie wczoraj były takie śmiechy! Znów winko i Józek! I sexik i scrabble (wygrałam 2 razy pod rząd! mój nie mógł się z tym pogodzić hyhy), zaaplikowałam chłopaczkowi 3 gripexy i jakieś inne tabsiki, ululałam go i nie miałam co robić od północy! Więc kurdę, heja na forum :-) hehe i dzisiaj też do 11 w łóżku! teraz przydałoby się zjeść śniadanie i za jakąś nauke wziąć.. a taki leń ze mnie ,że nie pytaj.. :p ale chociaż pranie wstawiłam :-) !

reklama
myśmy wysprzątali tyle o ile chałupę, zaraz moja sis na ploty przychodzi, wczoraj jej 30-cha stuknęła :) jak ja się cieszę, że nie muszę się uczyć :D współczuję Ci ;p ;p ;p
a co studiujesz?????

anglistyka tłumaczeniowa.. nauuuka i naaaauka !! :/
zrobiłam sobie mega pyszne śniadanko :-D i będzie trzeba się za coś brać..! ale motywacj brak ;/ mój pracuje, ja mam niby cały dzień spokoju co by w książkach siedzieć.. :-D ehe, już to widzę!
zawsze wszystko na ostatnią chwilę!

Pewnie tance szamanskie studiuje hahahahahahahhahhahhahahaahaaahah
O super!! To mi pomozesz w angielskim:tak:

hahaha :-D taaak! może na statyste pójdę do jakichś Tancerzy, czy innego YCD.. hhaha ! tylko zapas winka muszą mi zrobić! :-D
boooziu, jakie zrobiłam pyszne kanapeczki!! Powiem wam, pewnie pomyślicie, że jestem jeszcze bardziej popieprzona, ale co tam :-D zaryzykuję !! masełko + żółty serek + szyneczka + ogórek kiszony + koncentrat pomidorowy + troszkę musztardy (lub ćwikły :p zależy od humoru!) :-D hahaha polecam!! kozackie połączenie! kiszka + koncentrat to to co kocham najbaardziej :tak:

kiszka hahahaha ;)))
a ja właśnie zrobiłam muffinki, siedzą w piekarniku już :D
szkoda tylko, że przez katar nawet nie będę wiedziała, czy dobre wyszły hehehe

jaga ja ci poszukam w necie tego dobrego psychiatre, albo moze julka cos doradzi w koncu z tego samego miasta jestescie!!!!!
julieet nie znasz nikogo dla jagi, kto by jej pomogl????;-).
Ja do roboty ide za jakies 10min, a taka chora jestem ze szok!!!!!!!! Nie wiem jak mi sie uda przetrwac ten dzien, do 21.00 pracuje

Amalfi, a co to za praca, że jej tak nie znosisz? do 21 szybko zleci! ja na szczęśćie wolne do poniedziałku - z weekendową przerwą na szkołę, niestety.. :-/

może znajdę jakieś forum, nie wiem, psychole.pl i ktoś mi tam pomoże :-D chooociaż! jeszcze mi pomoże, stane się jakaś sfrustrowana życiem, to już lepiej wole swoje wariackie podejście! :-D ot co!

gdzie wklejamy suwaczek? :p naszła mnie ochota żeby jakiś zrobić! hehe:-p zaraz pójdę skarpetki układać kolorystcznie... taak taaak, wszystko byle się nie uczyć :p

oopsi, zapomniałam o opcji 'edytuj' !

reklama
Do góry