reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

heej Julieeta! :-D u mnie wczoraj były takie śmiechy! Znów winko i Józek! I sexik i scrabble (wygrałam 2 razy pod rząd! mój nie mógł się z tym pogodzić hyhy), zaaplikowałam chłopaczkowi 3 gripexy i jakieś inne tabsiki, ululałam go i nie miałam co robić od północy! Więc kurdę, heja na forum :-) hehe i dzisiaj też do 11 w łóżku! teraz przydałoby się zjeść śniadanie i za jakąś nauke wziąć.. a taki leń ze mnie ,że nie pytaj.. :p ale chociaż pranie wstawiłam :-) !

reklama
myśmy wysprzątali tyle o ile chałupę, zaraz moja sis na ploty przychodzi, wczoraj jej 30-cha stuknęła :) jak ja się cieszę, że nie muszę się uczyć :D współczuję Ci ;p ;p ;p
a co studiujesz?????

anglistyka tłumaczeniowa.. nauuuka i naaaauka !! :/
zrobiłam sobie mega pyszne śniadanko :-D i będzie trzeba się za coś brać..! ale motywacj brak ;/ mój pracuje, ja mam niby cały dzień spokoju co by w książkach siedzieć.. :-D ehe, już to widzę!
zawsze wszystko na ostatnią chwilę!

Pewnie tance szamanskie studiuje hahahahahahahhahhahhahahaahaaahah
O super!! To mi pomozesz w angielskim:tak:

hahaha :-D taaak! może na statyste pójdę do jakichś Tancerzy, czy innego YCD.. hhaha ! tylko zapas winka muszą mi zrobić! :-D
boooziu, jakie zrobiłam pyszne kanapeczki!! Powiem wam, pewnie pomyślicie, że jestem jeszcze bardziej popieprzona, ale co tam :-D zaryzykuję !! masełko + żółty serek + szyneczka + ogórek kiszony + koncentrat pomidorowy + troszkę musztardy (lub ćwikły :p zależy od humoru!) :-D hahaha polecam!! kozackie połączenie! kiszka + koncentrat to to co kocham najbaardziej :tak:

kiszka hahahaha ;)))
a ja właśnie zrobiłam muffinki, siedzą w piekarniku już :D
szkoda tylko, że przez katar nawet nie będę wiedziała, czy dobre wyszły hehehe

jaga ja ci poszukam w necie tego dobrego psychiatre, albo moze julka cos doradzi w koncu z tego samego miasta jestescie!!!!!
julieet nie znasz nikogo dla jagi, kto by jej pomogl????;-).
Ja do roboty ide za jakies 10min, a taka chora jestem ze szok!!!!!!!! Nie wiem jak mi sie uda przetrwac ten dzien, do 21.00 pracuje

Amalfi, a co to za praca, że jej tak nie znosisz? do 21 szybko zleci! ja na szczęśćie wolne do poniedziałku - z weekendową przerwą na szkołę, niestety.. :-/

może znajdę jakieś forum, nie wiem, psychole.pl i ktoś mi tam pomoże :-D chooociaż! jeszcze mi pomoże, stane się jakaś sfrustrowana życiem, to już lepiej wole swoje wariackie podejście! :-D ot co!

gdzie wklejamy suwaczek? :p naszła mnie ochota żeby jakiś zrobić! hehe:-p zaraz pójdę skarpetki układać kolorystcznie... taak taaak, wszystko byle się nie uczyć :p

oopsi, zapomniałam o opcji 'edytuj' !

reklama
Do góry