reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
W tym miesiącu zaczynamy od nowa, dzisiaj przyszła @... wkurzyłam się, bo wychodzi ze mi cykle wydłużyły się do 38dc... już sama nie wiem co mi się tam w środku porobiło.

W każdym razie pozostaje mieć nadzieje, ze TYM razem zaskoczy.

Fifka witam, ja tez mam co miesiac nadzieje i nie zaskakuje :-(. A napisz cos wiecej o sobie, jak dlugo nie wychodzi czy jestes stymulowana, czy jestes zdrowa czy chora???? Wszystko

Dzieeen doberek!
Amalfi,
Tak czy siak moj plan sexu min co 2-3dni nie wypali.. Grrr! I dlatego jestem wkurzona! Wgl to nie moglam dzisiaj spac.. I przeczytalam ten watek i o pco od deski do deski! Fajnie zobaczyc suwaczki u kobitek, ktore myslaly ze juz im sie nie uda.. ;) btw - gdzie wklejamy suwaka?

Witaj Fifka, dawaj nam tu cos o sobie ;)

Jol jol jol!!!! Co tam u was laseczki :) Kurde u nas taka gololedz jest ze masakiera... ludzie na chodnikach sie przewracali... dlatego jak moj szedl do pracy to kazalam mu isc wolno :) Z racji tego ze w kwietniu 2010 wybiöl sobie reke z kolcia i ma tam srube i reke sprawna w 30%... dobrze ze to lewa wiec na druga musi juz uwazac :)

A ja mam odziwo dzisiaj super humor mimo iz pada deszcz :) W sumie juz 2 dni trzymam malutka dietke i jezdze na rowrku stacjonarnym... codziennie po ponad godzince coby 600 cal stracic :)

No więc mam 23 lata. staramy się z mężem o dziecko od sierpniowego cyklu. Już za pierwszym razem zaskoczyło, tyle że okazało się, ze to "pusta ciąża" i po 2 tygodniach poroniłam samoistnie. (łącznie 7 tygodni "ciąży") Od tamtej pory cykle mi się wydłużają z miesiąca na miesiąc i nic nie zaskakuje. Niczym się nie wspomagam, od tak kochamy się po prostu codziennie :-)

W tym cyklu czułam się okropnie, już byłam niemal na 100% pewna ze zaskoczyło (bo czułam się tak przy wcześniejszej ciąży) i GUZIK! eh...

oj fifka Mloda jestes... staracie sie nioespelna 5 miesiecy... u nas juz ponad rok sie staramy i nic :( Ale w sumie juz postanowilismy ze jak wrocimy w marcu to gdzies kwiecien -maj (o ile nam nie pojdzie) bedziemy sie leczyc.... tu gdzie mieszkam plus jest taki ze 4 pierwsze in-vitro (mam nadzieje ze nie bedzie konieczne) jest za darmo.

Wiec Fifka glowa do gory!!!

Fifka przykro mi.. ale na pewno się w końcu uda! Ja w to bardzo mocno wierzę!! :-) ja wciąż liczę, że u mnie bromek i lutka coś zdziałają.. :-D

reklama
hello!
kurcze, ja dzisiaj pospałam, wstałam o 11 !! masakra, tak dobrze mi się dawno nie spało ;) tylko teraz chodzę przymulona ;)

Jaga, Ty to jesteś kawał wariata hehehehe że też chciało Ci się czytać całe forum od dechy do dechy!!!!!!!!!!!!

Fifka, o kurde, to mnie nastraszyłaś, myśmy też zaskoczyli za pierwszym razem i niestety okazało się, że to ciąża biochemiczna, mam nadzieję że u mnie cykle jakoś drastycznie się nie zmienią :( trzymam kciuki za Was !

Do góry