reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja jak narazie mam tylko kłucie w brzuszku, na śluzie się nie znam... ale się bzykam :D co ma być do będzie :-D !!!

Jaga, niemożliwa jesteś hahaha, ale się uśmiałam z tymi choco bons i owulką ;))))))) tu u mnie owulka powinna być codziennie ;p

aha, no i ja się też bzykałam codziennie :)

Julieet, ale ja powaznie mowie, ja trzeba - ta owulke, jakos zacheecic :p hyhy.. Czasami sama jestem przerazona swoimi teoriami ahaha! dlatego ja dzisiaj, ale nie mowcie nikomu, znow wlaczylam beate kozidrak i tanczylam do jozka.. Tak tak.. Znow pilam wino :p korzystam, bo mam do poniedzialku wooolne!!! :D ou jee

jaga ty musisz do psychiatry skoczyc nie do ginka heheheheheheh:-D:-D:-D. Jak rozpetasz jakas wichure tymi szamanskimi tancami, to Cie znajde tam gdzie jestes i nakopie:tak:

Amalfi, żarty żartami.. ale ja też tak myślę coraz częściej :D zamiast gina przydałby się psychiatryk :-D hahaha
serio.. mój z tym moim Józek, nei daruje ci tej nocy!! to już mnie od sylwestra znieść nie może.. ale co poradzić :p jak to mój hit :p więc piję i tańczę, piję i tańczę.. :D i rozpętam taką burzę, że plemniki to się będą w powietrzu unosić, mówie wam!! zaufajcie mi i zaciążymy :D hehe

EDIT: ale się wkurzyłam! moje love wyjeżdza na 5 DNI w przyszłym tyg !!!! jaaa... no to po starankach! jak nie urok to sraczka! fuck ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry