reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja jak narazie mam tylko kłucie w brzuszku, na śluzie się nie znam... ale się bzykam :D co ma być do będzie :-D !!!

Jaga, niemożliwa jesteś hahaha, ale się uśmiałam z tymi choco bons i owulką ;))))))) tu u mnie owulka powinna być codziennie ;p

aha, no i ja się też bzykałam codziennie :)

Julieet, ale ja powaznie mowie, ja trzeba - ta owulke, jakos zacheecic :p hyhy.. Czasami sama jestem przerazona swoimi teoriami ahaha! dlatego ja dzisiaj, ale nie mowcie nikomu, znow wlaczylam beate kozidrak i tanczylam do jozka.. Tak tak.. Znow pilam wino :p korzystam, bo mam do poniedzialku wooolne!!! :D ou jee

jaga ty musisz do psychiatry skoczyc nie do ginka heheheheheheh:-D:-D:-D. Jak rozpetasz jakas wichure tymi szamanskimi tancami, to Cie znajde tam gdzie jestes i nakopie:tak:

Amalfi, żarty żartami.. ale ja też tak myślę coraz częściej :D zamiast gina przydałby się psychiatryk :-D hahaha
serio.. mój z tym moim Józek, nei daruje ci tej nocy!! to już mnie od sylwestra znieść nie może.. ale co poradzić :p jak to mój hit :p więc piję i tańczę, piję i tańczę.. :D i rozpętam taką burzę, że plemniki to się będą w powietrzu unosić, mówie wam!! zaufajcie mi i zaciążymy :D hehe

EDIT: ale się wkurzyłam! moje love wyjeżdza na 5 DNI w przyszłym tyg !!!! jaaa... no to po starankach! jak nie urok to sraczka! fuck ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry