reklama
jaga21
Fanka BB :)
Julieet, ale ja powaznie mowie, ja trzeba - ta owulke, jakos zacheecic hyhy.. Czasami sama jestem przerazona swoimi teoriami ahaha! dlatego ja dzisiaj, ale nie mowcie nikomu, znow wlaczylam beate kozidrak i tanczylam do jozka.. Tak tak.. Znow pilam wino korzystam, bo mam do poniedzialku wooolne!!! ou jee
jaga21
Amalfi, żarty żartami.. ale ja też tak myślę coraz częściej zamiast gina przydałby się psychiatryk hahaha
serio.. mój z tym moim Józek, nei daruje ci tej nocy!! to już mnie od sylwestra znieść nie może.. ale co poradzić jak to mój hit więc piję i tańczę, piję i tańczę.. i rozpętam taką burzę, że plemniki to się będą w powietrzu unosić, mówie wam!! zaufajcie mi i zaciążymy hehe
EDIT: ale się wkurzyłam! moje love wyjeżdza na 5 DNI w przyszłym tyg !!!! jaaa... no to po starankach! jak nie urok to sraczka! fuck ;/
serio.. mój z tym moim Józek, nei daruje ci tej nocy!! to już mnie od sylwestra znieść nie może.. ale co poradzić jak to mój hit więc piję i tańczę, piję i tańczę.. i rozpętam taką burzę, że plemniki to się będą w powietrzu unosić, mówie wam!! zaufajcie mi i zaciążymy hehe
EDIT: ale się wkurzyłam! moje love wyjeżdza na 5 DNI w przyszłym tyg !!!! jaaa... no to po starankach! jak nie urok to sraczka! fuck ;/
Ostatnia edycja:
reklama
Bafinka
bidulko nie denerwuj się bzyknijcie się przed wyjazdem i plemniki przeżyją kilka dni..
Podziel się: