reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oby! W zeszlym miesiacu tez klulo mnie z lewej strony, tak samo jak teraz i byla dupa zbita. Moze tym razem.. Tylko nie wiem czemu ciagle ten lewy jajnik jest taki aktywny..? ... Chociaz po glebszym zastanowieniu to moze lepiej nie narzekam, fajnie poczuc, ze w ogole ma sie jajniki! :/

no i co? Tez mam dola. :p chyba znow kupie wino i potancze.. Hehe

reklama
Jaga jaki dół :no: Wolne idzie nie ma dołowania.
Ja tez poprzedni cykl wszystko bylo i owulka i seksik w te dni i nie w te dni tez, objawy jak na ciaze a przyszla cudowna @ :-(
Ten cykl totalny luzik mam zamiar miec aaaa. Testy owu do kontrolowania czy jestem ok i czy owu sie pojawia. po tylu latach hormonow moze byc roznie.nie ukrywam ze maly dolek sie pojawia.

A dlugo bralas hormowny? Ja 2 lata lecialam na Cilest, w lutym odstawilam i w marcu na 21 urodziny ginek dal mi prezencik pt 'podejrzenie PCO' :/ i teraz zostala mi schiza ze to przez tabsy bo kurde wczesniej mialam kontrole i ginek mi owulke pokazywal na usg... A potem 2 lata i bach! Juz nie jest tak pieknie. :( w kazdym razie juz nigdy wiecej antykow..

Hahaha 2 lata to luz, ja bralam 8 lat.. Niby poki co ginekolog nic dziwnego nie zauwazyl. ALe ten cykl i jak sie nie uda, to lece i kaze sobie monitoring zrobic i badania.

a pco nie jest wrodzone???
ja to sama nie wiem co mam myśleć o sobie.. jutro powinnam dostac @ z odstawienia a nie mam bólów na @ tylko skurcze macicy co mi się raczej wcześniej nie zdarzało... jak zaboli to az niedobrze mi się robi... dziś temp nadal 37.1.... mój organizm jest do d... już sama nie wiem co się dzieje...

Pco sie ujawnia najczesciej w wieku dojrzewania, u mnie nie bylo nic do 21 roku zycia. Dzieki temu ominely mnie objawy zewnetrzne pco, bo one ujawniaja sie w wieku dojrzewania najczesciej. Hm. Szczescie w nieszczesciu :/
i dlategoo teraz probuje pierwszy cykl z bromkiem i lutka.. Bo od lutego bez zadnych wspomagaczy sie nie udalo.. 2 miechy odpadly bo nadzerke mialam wymrazana, 1.5 miecha bylismy osobno... I jakos nam nie pyklo. A tu rok niedlugo minie bezz antykow!

reklama
Wpadam tylko na chwile aby przesłać Wam ogrom ciązowych fluidków, łapać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mało mnie bo cały dzień w pracy, potem przynajmniej godzinna drzemka bo maluszek chce spać a potem nauka :/ i tak dzien leci....jak dobrze,że jutro wolne :)

pozdrawiam i już zmykam....a wy sie bzykać :p

Do góry