reklama
jaga21
Fanka BB :)
Kochane!! Oby byl deszcz FASOLECZEK!!! po to w koncu tanczylam!!
moze jeszcze dziewczyny trzezwieja po sylwestrze.. Hyhy dojda do siebie i wroca!!
kluje mnie cos w jajniku lewym.. Ale znajac zycie, to nie w jajku tylko mozgu moje urojenia piszcza 'uspokoj sie wariatko!!!'
moze jeszcze dziewczyny trzezwieja po sylwestrze.. Hyhy dojda do siebie i wroca!!
kluje mnie cos w jajniku lewym.. Ale znajac zycie, to nie w jajku tylko mozgu moje urojenia piszcza 'uspokoj sie wariatko!!!'
jaga21
Ja nie wiem.. Liczylam, ze wy mi powiecie najchetniej to wszcepilabym sobi monitor od usg w brzuch i obserwowala non stop co sie tam dzieje mierzylam dzisij tempke - 36,7 ale to pierwsze mierzenie w tym cyklu wiec nie wiem co sie dzialo wczoraj.. Dzis 10dc
A ja przyszlam sobie ponarzekac, bo robilam dzis test owu i negatyw. Wczoraj to juz prawie pozytywny byl i bylam pewna ze tylko sie wzmocni. A tu dupa, II kreseczka blada jak nie wiem co totalny negatyw.
Bolal mnie prawy jajnik kilka dni, ale sluzu plodnego nie zaobserwowalam...
Boje sie ze moze nie mam wogole owulek...
Bolal mnie prawy jajnik kilka dni, ale sluzu plodnego nie zaobserwowalam...
Boje sie ze moze nie mam wogole owulek...
jaga21
A moze pilas duzo przed tesciorem i to dlatego? Ja tez mam problem z tymi testami, nie wiem co z tym moim lh - czy jest podwyzszony na tyle, ze test wyszedl pozytywny... Dlatego mierze tempke a jak nie to monitoring, bo kurde tez jestem ciekawa czy cos sie u mnie w brzuchu dzieje w ogole.
Kupilam toffiefiee i schocko bonsy, moze owulka tez sie skusi na takie rarytasy i pojawi gdzies kiedys..
Kupilam toffiefiee i schocko bonsy, moze owulka tez sie skusi na takie rarytasy i pojawi gdzies kiedys..
reklama
Podziel się: