reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Domyslam sie :) a co to za dieta? Bo ja sie kompletnie nie znam.. Slyszalam tylko o kapuscianej diecie kwasniewskiego :p ja podziwiam swoje kumpele, co jada na dietach przez pare tygodni, ja bym nie dala rady.. Zreszta zeby serio schudnac trzeba zmienic nawyki zywieniowe na stale.. A jak mowie, z ogromu rzeczy nie umialabym zrezygnowac :) czasami robie sobie 3 dniowa glodowke, ale to w ramach oczyszczenia. :)

hahahaha MZ (niestety juz nie posiadam polskiej klawiatury) bo powinno byc Mz z kriopka... oznacza poprostu.. Mniej zryj :p Najbardzeij racjonalna i normalna dieta :) Poprostu mnmiejsze porcje i bardziej zdrowo.. bo na innych ja bym nie wytrzymala... no kto moze sobie odmowic kostki czekolady przed @ albo cukierka jak czlowiekaq najdzie :)

seergevna https://www.babyboom.pl/forum/members/sergeevna-47459.html ten monitor plodnosci super.... ale jaka cena :) chociaz jak na GB realia to nie az taka spora suma...

reklama
Hahah to naprawde musi byc dieta cud!! :D tak jak mowisz, przed @ to jest istna masakra jesli chodzi o slodycze..! Wszystko wciagne!

Lece do LDN za jakis miesiac, poltora, rozejrze sie za tym cudem techniki :)

Ja uzywam tych clear blue ale normalnych nie elektr, bo tu u mnie ograniczony wybor.
Stosuje ta sama diete MZ jak sobie wczesniej pofolguje to na nia przechodze, dziala cuda.
I chodze na silownie, wlasnie dzis ide

Witam :)
Ale tu cicho... gdzie wszystkie wywialo???

Kwiatuszekq20 to pewnia taka kaszka jest... mi tez czasem wyskakuje tylko ze swedzi a nie piecze...

reklama
Hej kobietki! Gdzie sie wszystkie podziewacie, jak staranka? ;)

wczoraj po winku odprawialam tance szamanskie o szybkie zafasolkowanie wszystkich kobitek! Licze, ze pomoze!! :D haha

Do góry