reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no nie wiem czy miała tendencje do tycia skoro figura modelki (raczej naturalana niż uzyskana na dietach) :D
Sama ostatnio przyznala ze w duzej mierze poprostu przesadzila z iloscia jedzenia

reklama
Witam sie witam w ten mrozny i sniezny poranek :)

Devi 30 kg?????? To juz troszeczke za duzo!! Ja niestety tez jestem z tych wiekszych gabarytowo :p Mam nadzieje ze jak juz kiedys w ciazy bede to nie przytyje za duzo... w sumie narazie to dietka i cwiczenia... ale jak tu wytrzymac skoro moj przychodzi o 19 z pracy i gotuje bo mu takie swojskie najbardzie smakuje... i oczywiscie nie lubi jesc sam to zawsze mi tez naklada... a ze on przemiane materii ma super... to po nim wieczornych obiadow nie widac... a po mnie niestety tak... ale od wczoraj koniec z tym :)

Powiadam wam, ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie!! :p TO pozytywny, a moj zakatarzony, z goraczka..! Chyba cykl w plecy.. Tak poza to spaaac i nie dolujcie mnie od rana dieta i cwiczeniami :p ja zaplanowalam basen w tym roku!

Powiadam wam, ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie!! :p TO pozytywny, a moj zakatarzony, z goraczka..! Chyba cykl w plecy.. Tak poza to spaaac i nie dolujcie mnie od rana dieta i cwiczeniami :p ja zaplanowalam basen w tym roku!

oj nie ma nie ma :) Jaga ja w ciagu roku jakies 60 razy podchodze do diety... co poniedzialek a czasem co inny dzien tygodnia :p

Haha o ja :D to niezle! Ja nigdy nie bylam.. :p moje motto to; szkoda zycia! Hyhy i zbyt ciezko byloby mi z czegos zrezygnowac, bo luuubie gotowac i jesc!
Basen to raczej ze wzgl zdrowotnych niz kosmetycznych :p

Haha o ja :D to niezle! Ja nigdy nie bylam.. :p moje motto to; szkoda zycia! Hyhy i zbyt ciezko byloby mi z czegos zrezygnowac, bo luuubie gotowac i jesc!
Basen to raczej ze wzgl zdrowotnych niz kosmetycznych :p

moja wypowiedz to raczej z przymruzeniem oka nalezy traktowac.... A tak swoja droga ja stosuje tylko diete MZ i to z sukcesami a te inne dukany, kopenhaskie i inne cuda jeszcze nigdy :)

cześć babeczki :-)

Jak idą staranka? :-) Kto testuje niedługo? :-)

Mnie dzisiaj z rana szlag trafił... Jutro lub pojutrze owulacja prawdopodobnie, a ja bez termometru! :dry: Dzisiaj rano zakończył się jego żywot - jak na złość! :dry:
Już zamówiłam nowy przez internet bo w UK takiego cuda w aptece nie dostaniesz, no chyba że za chorrrrędalną kasę :confused: Przyjdzie za 2-3 dni z gratisami w postaci 10 testów owu i 10 testami dzidziowymi :tak:

A tak w ogóle... Nie wiem, czy kojarzycie, ale jest taki test ciążowy, nazywa się Clearblue Digital. Jest elektroniczny i ciążę pokazuje jako "+" na monitorze, a dodatkowo po kolejnej minucie wyświetla, który to prawdopodobnie tydzień ciąży! :tak: :laugh2: Już kiedyś z niego korzystałam (niestety zobaczyłam wtedy "-" :dry: ).
Teraz też dorwałam na angielskim e-bay'u ciekawostkę - ta sama firma ma też w sprzedaży monitor płodności :-) Kupuje się tylko do niego paseczki i aplikuje tak samo jak cukrzycy aplikują paseczki do pomiaru cukru. I ona wyświetla na monitorze, jak blisko jest do owulacji :tak: Świetna sprawa, ale niestety ile to kosztuje... :confused: CLEARBLUE FERTILITY (OVULATION) MONITOR BNIB +20 STICKS on eBay (end time 21-Jan-11 10:51:30 GMT)

reklama
Domyslam sie :) a co to za dieta? Bo ja sie kompletnie nie znam.. Slyszalam tylko o kapuscianej diecie kwasniewskiego :p ja podziwiam swoje kumpele, co jada na dietach przez pare tygodni, ja bym nie dala rady.. Zreszta zeby serio schudnac trzeba zmienic nawyki zywieniowe na stale.. A jak mowie, z ogromu rzeczy nie umialabym zrezygnowac :) czasami robie sobie 3 dniowa glodowke, ale to w ramach oczyszczenia. :)

Do góry