reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A co się tutaj dzieje, że nic sięnie dzieje????Pytam się!!!!

No kurcze, zawiesiłyście się na choince, czy co?????:confused:

Ostatnia edycja:
współczuję bólu pęcherza, sama miałam spore problemy właśnie z pęcherzem i nerkami..
amalfi - @ nie przyszła, wczoraj niby był termin @ ale owulacja była 2-3 dni pozniej więc czekam. Do tej pory kilka razy tylko brązowe zabarwienie na papierze. Poczekam do wtorku bo mam gina. Jeśli do poniedziałku @ nie będzie to zrobię jeszcze jeden test. Może bet HcG?

jestem wróciłam na forum po 2 dniach nieobecności ale ma usprawiedliwienie :D był moj R. i działaliśmy ile wlezie :D:D niestyty musial juz pojechac, ale zolnierzyki chocicaz mi zostawil :)

kurujsice te pecherzyki, ja mialam to 2 razy, najlepszy jest furagin szybko przechodzi po tym ale to jest na recepte i duzo pic trzeba

nooo rzeczywiście puchy u nas niesamowite...
ja dzisiaj zamierzam upiec ciasteczka, mam nadzieję że do Wigilii przetrwają ;) no i standardowo...porządki, mój D już lata z odkurzaczem, a ja się nie mogę zebrać ;p

reklama
Kwiatuszekq ja jadłam suszona żurawinę i brałam tab z żurawiną:-)
Oczekujaca1985 w aptece na pewno coś Ci doradzą jakie leki możesz brać :-)

aga to chyba nie do mnie bo ja zadnych leków nie biore ;/ )

Kurujcie te pecherzyki dziewczyny, wiem ze jest taka skłonosc do tego riodzaju zapalej i barzo współczuje ale mam nadzieje ze szybko sobie wyleczycie to

Do góry