kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ale przed terminem miesiaczki to mogla wyjsc jedna nie nakrecaj sie ale jesli jej jeszcze nie ma to jakas nadzieja jest a ja zdycham z tym pecherzem tylko pije wode zebysie przeplukaci sie faszeruje tabl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dali- moim zdaniem spokojnie możesz wziac cos mocniejszego, nawert jesli jestes w ciazy a tego Ci życze, to fasolce nic sie nie stanie :0 Ja w takich chwilach mysle sobie o dziewczynach ktore dowiaduja sie o ciazy duuuzo pozniej niż my nakrecone i żyja normalnie nieswiadome malenstaw-biora leki, nie oszczedzjaa sie itd. i potem rodza pieke zdrwe dzieci.
no wlasnie... wiec z tego cyklu juz nic nie bedzie...mam zapelenie pecherza ciagle siusiam i mam parcie na pecherz a zapomnialam ze bylas na becie
U... to nie dobrze...
Trzeba sie bb cieplutko ubierać