reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
moze owulka ci sie przesunie... ja mialam tak w poprzednim cyklu... śluz mialam ponad tydzień albo i dłużej tylko też sama nie wiem czemu

Dziewczynki rozumiem wasze podłamanie.. Forum jest uzalezniajace, sama to dobrze wiem... Uzalezniajace, nakrecajace i wogole.
Sama nie wiem jak zachowam sie za miesiac, dwa, trzy...
Jak tylko poczujecie sie lepiej to wracajcie, jestem pewna ze po tej krotkiej przerwie zawitacie z dwoma kreskami w lapkach.

nie zgodze sie ze jest nakrecjace - mnie nie nakreca - bo nakrecac to mozemy sie same po prostu - ja pisze bo lubie po prostu :-) to jest wszystko w glowie i jak chcemy sie nakrecic to i bez forum to zrobimy tak uwazam - ale moze jestm odosobniona - mi jest lepiej z kims pogadac kto ma takie same problemy i cel jak ja bo wiem ze mnie rozumi.Ale rozumiem ze dziewczyny potrzebuja czasu troszke zeby sie wyluzowac i jesli to im pomoze to tylko to zrobic ;-)

Misia przykro mi słonce - ale główka do gory i cyc do przodu:-D

reklama
tez lubie z Wami pogadac o wszystkim i o niczym, bardzo lubie to forum. Chodzi mi tylko o to, ze odkad jestem tu, to zjawisko zaplodnienia towarzyszy mi czesciej niz jak tu nie bylam.
Ale bede tu chocby po to zeby z Wami pisac, nawet jak nic nie wyjdzie!

Do góry