reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czesc dziewczyny:)
Dawno mnie nie było ale widzę ze nowe fasolki są,brzuchy i dzidzie rosną a straczek coraz wiecej wiec bardzo sie ciesze.
Ja jakos nie mam weny w chodzic na forum.
Od poronienia mineło 7 tyg i wszystko jakos się układa.
Nie było moze kolorowo ale wszystko się prostuje i wygląda coraz lepiej.
Ja niestety po tym moim poronieniu samoistnym długo krwawiłam i plamiłam i mój gin przepisał mi jeszcze jakies leki obkurczające zeby upewnic się ze nic nie zostało w macicy,zrobił mi się torbiel na jajniku po niezłuszczonym ciałku żołtym i do tego dostałam teraz tabsy anty na wyregulowania na 2 m-ce bo nadal plamie i z tabsami ma ustac.Ta moja nowa praca od sierpnia tez okazała się na poczatku niewypałem,bo po 2 tygodniach chciałam się zwalniac ale na szczescie jakos przetrwałam i poukładałam wszystko,dorobiłam sie współpracownika i zaczęło chulać.
Do zeszłego tygodnia dodatkowo płakałam na widok kobiet w ciązy i ogarniał mnie wielki smutek ale mineło,wiec wydaje się ze wszystko wraca do normy.
Jak odstawie tabsy to zobaczymy co dalej...chociaz nabrałam chęci na dziecko teraz i juz mimo dwóch poronien jestem przekonana ze 3 próba bedzie udana i oboje z mezem chcemy tulic w przysżłym roku maleństwo.

Trzymajcie się wiec kochane cieplutku i niech wasze maleństwa rosną a staraczki się płodza jak króliczki:):)
Mam nadzieje ze bede do was wkrótce zaglądac częściej:):)

reklama
neciuszka juz nie dlugo taka informacja Ci sie przyda :D Słuchaj sie cioci She ona wie co mowi ;p hehehe ;p

sog kochana ciesze sie ze jest juz lepiej i ze wsyztsko sie uklada :) Wracaj tu do nas bo tesknimy ;*:)

ciociu she oby ale jakoś nadzieja w tym cyklu mnie opuściła częściowo ale może to i dobrze bo przy takim wysypie fasolek może mniej przykro będzie

sog jestem nowa ale mam nadzieję, że wszystko ci się ułoży i będziesz tulić swoje maleństwo

ojj neciuszka nastawiaj sie to cie skopie ;p hehe ja tu nie trace nadzieji a ty mi tu bedziesz takie *******y opowiadac ? Lepiej tu zbieraj sily bo jak 1 wrzesnia napisze na forum to bede potrzebowala wiele rekawow zeby plakac ;p Mimo ze staram sie nie nakrecac i nie nastawiac :)

Ooo zafasolkuję gratulacje !!! Widzę, ze się udało :)
Ja się zastanawiam czy testu nie zrobić, ale czy wyjdzie mi mniej więcej tydzień po zapłodnieniu już? czy lepiej poczekać jeszcze

reklama
Służę rękawem, bluzką, spodniami i czym tylko ;) do cyca też przytulę bo jest do czego kwestia tylko czy z radości czy z żalu, ja muszę teraz cierpliwie czekać koło dwóch tygodni. Mimo słabej wiary w powodzenie zamówiłam wczoraj dobry test ciążowy na allegro bo za 3 szt zapłaciłam tyle co za jeden.

Laura czekaj, chociaż do dnia przed @ wcześniej nie waż się bo po łapkach

Do góry