a ja ide w czwratek robić ,morfologię ,mocz, wr, poziom glukozy i gr. krwi
czuję jakby mi coś na żołądku siedziało , odbija mi sie non stop i mdli - wczoraj to samo , no ido tego bol kregosłupa
Wszystkie badania na czczo, tym bardziej glukoza czyli poziom cukru we krwi.
A do mdłości przyzwyczajaj się :-) Wszystkie starsze ciężarówki przechodziły ten okres, ja dalej przechodzę
Pytanie
Mam świra na punkcie higieny i do tej pory w ciągu dnia w pracy co najmniej raz dziennie używałam chusteczek do higieny intymnej, czy mogę ich nadal używać, czy lepiej nie?
Nie ma przeciwwskazań do używania mokrych chusteczek. Tylko nie przesadzaj z higieną za bardzo, bo wtedy środowisko i pochwy i przy cewce moczowej zrobi się zasadowe, co będzie doskonałą pożywką dla bakterii. W pracy z braku laku chusteczki, w domu jak najmniej płynów myjących, woda i od czasu do czasu jakiś płyn delikatny.
Sog kochana :* Ty biedaku, wszystko się ułoży zobaczyć, do końca roku skończysz z fasolką :* Zaglądaj do nas częściej.
Mój chłop załapał się do budowlanki, dokładnie pracuje jako monter instalacji wodno-kanalizacyjnej przy obwodnicy wrocławskiej koło długołęki. Kasa spora, godzinowa stawka więc troszkę opieprzać się będą, wiec na dłużej robota. Po dwóch tygodniach stawka leci w górę. Mówi, że ekipa fajna, część ludzi z Oleśnicy więc dojazdowo też się załapał, część ludzi rzucona ze Śląska więc Hanysy fajne, tak gadają, że mój się śmieje że szybko załapię ich gwarę. Mówi, że asy totalne i idzie się zdrowo pośmiać. Widzę, że robota mu się podoba mimo, że drugi dzień. Dziś pojechał, przed 6 wyszedł, ja drzymnęłam się po 8, ten budzi mnie przed 11 z uśmiechem na twarzy, na moje pytanie co on w domu robi o tej godzinie, odpowiada, że rzucili ekipę na inny odcinek gdzie po kilku minutach przyjechał kierownik i powiedział, że Ci z Oleśnicy to mogą do domu jechać bo dziś i tak roboty nie ma. Więc się tak napracuje, że hej, trochę wolnego trochę roboty