reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja całkiem przypadkiem ostatnio oglądałam jakiś program na tvn style, że te wszystkie żele nie sprzyjają zajściu w ciążę i generalnie nie są za fajne dla kobiecej flory bakteryjnej, to tak apropos ;)

Jaga, będzie gorąco, mam nadzieję że na Księżu Małym Was słychać nie będzie ;p

Pisze to nawet na opakowaniu.. ale kurde dzisiaj mam naprawde ochote zrobic cos dla nas i dla maxymalnego funu :) potem wyrzucę, obiecuję :p
postaram się, żeby i na Księżu Małym nas lud usłyszał!! :D specjalnie dla Ciebie hie hie :)))

reklama
hehehe to ja już wiem kogo słychać u nas w domu, co jakiś czas, to Ty tak wyjesz hehehehehe ;))))))))))

ja miałam tylko raz kiedyś jakiś żel durexa, nawet fajny był, później jakoś szkoda kasy mi na niego było ;p

Ja pierwszy raz kupiłam - truskawkowy :) chcemy go właśnie dziś użyć pierwszy raz, ale też uważam że to raczej będzie zabawka raz na jakiś czas i nie będzie u mnie stałym gościem. :))

a ja całkiem przypadkiem ostatnio oglądałam jakiś program na tvn style, że te wszystkie żele nie sprzyjają zajściu w ciążę i generalnie nie są za fajne dla kobiecej flory bakteryjnej, to tak apropos ;)

Jaga, będzie gorąco, mam nadzieję że na Księżu Małym Was słychać nie będzie ;p
To prawda, ja tez slyszalam i te plyny do higieny intymnej tez bo zawieraja jakis kwas mlekowy, a ja ich wlasnie uzywam, ale przestaje jak mam plodne;-)
jaga ja wole piec gotowac nie umiem!!!

płyny do higieny intymnej też? :X o tym nei słyszałam.. a to raczej codzienny punkt programu u mnie! to lepiej też go odstawię.. (jeśli nareszcie kuźwa kiedyś @ dostane:p) GRRR

A co do gotowania to ja jestem mistrzunio ;) i umiem i lubię i zawsze coś wyczaruję, ale z pieczeniem.. o jezusie. 2 razy robiłam ciasto z torebki i nie wyszło! mleka za dużo, raz za mało, ja nie mam do tego oka, próbowałam sernik i kokosanki, to samo, dlatego dałam sobie spokój! :) wypieki zamawiam u Babuni, gdy mam na coś ochotę:D

Zoszka myśle ze dobra decyzja. Co ma byc to bedzie.
Tak samo mysle o sobie, bede sie bzykac dla swojej przyjemnosci i postaram sie nie zwariowac...
Hihi ja tez wyluzowalam, specjalnie sie nie staram ale tez nie wzbraniam i co bedzie to bedzie;p w pon ide na 14 do gina nowego, zobaczymy co powie o moim dzikim pecherzyku;D
takie podstawowe to chyba ok. 100-150 zł a pełne chyba ok.300zł

Bzykac prosze sie tylko dla przyjemności!!!!!!!!!!!!!!! Bez spinania sie !!!!!!!!!!

Oki dzeki za info, moze sie zdecydujemy jakos niedlugo..
witam...dołanczam do starających się przyszłych mam...
korzystalam z testow..elektronicznych...i jak owulacja to usmiechnieta buźka....ale mozna tez bylo przy wyciaganiu zobaczyc paski....u mnie przy uśmiechnietej buźce kreski nie byly tak samo niebieskie...były wyraźne dwie ale jedna jaśniejsza...więc może to tak w cudzysłowiu że muszą być identyczne.
Witaj i powodzenia w starankach moja droga;D
pewnie zadna z nas nie moze sie dac zwariwac - wszystko przyjdzie o do nas w swojim czasie;P.

Zoszka - my za badania z m - całosciowe płacilismy 160zl - rok temu
Tez mam taka nadzieje! Ok 160 to spokojnie do przezycia;)
Jaga, no szkoda, najgorsze w tym wszystkim jest to cholerne czekanie, ciągle na coś czekamy, jak nie na @, to na owulkę, a już najlepiej to na dwie krechy ;)
może zrób ten następny test z porannego moczu :) ja sobie też nie lubię wkręcać objawów, ale nigdy nie wsłuchiwałam się w swój organizm, a teraz jak się staramy, to jest inaczej ;)

Big, ale przecież nie masz długich cykli, 28 dni to krótko :)

Hehe wlasnie ciagle czekamy,ale na tym chyba zycie polega, choc calkiem to smieszne;p
Ja dzis wysprzatalam z pomoca caly dom. robilam od 8 do 18 a potem na zakupy, jutro pierogi i uszka;D

PS. Sorki ze jak tak z dupki napisalam ale nadrabialam 3dni;p a widze ze sie wwalilam w srodek waszych ploteczek seksowo kulinaych;D ja juz po seksiku i blogo leze, oj fajnie bylo!
A co do zelikow to odstawilam na staranka!

A to moje jajniki i podzielony pecherzy po lewej i co o tym sadzicie?

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Jaga takie sa najlepsze, imi wiecej tu pisze o starankach tym gorzej mi idzie, a im wiecej plotek tm lepszy nastroj;D i chyba o to chodzi!?

reklama
Do góry