reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja całkiem przypadkiem ostatnio oglądałam jakiś program na tvn style, że te wszystkie żele nie sprzyjają zajściu w ciążę i generalnie nie są za fajne dla kobiecej flory bakteryjnej, to tak apropos ;)

Jaga, będzie gorąco, mam nadzieję że na Księżu Małym Was słychać nie będzie ;p

Pisze to nawet na opakowaniu.. ale kurde dzisiaj mam naprawde ochote zrobic cos dla nas i dla maxymalnego funu :) potem wyrzucę, obiecuję :p
postaram się, żeby i na Księżu Małym nas lud usłyszał!! :D specjalnie dla Ciebie hie hie :)))

reklama
hehehe to ja już wiem kogo słychać u nas w domu, co jakiś czas, to Ty tak wyjesz hehehehehe ;))))))))))

ja miałam tylko raz kiedyś jakiś żel durexa, nawet fajny był, później jakoś szkoda kasy mi na niego było ;p

Ja pierwszy raz kupiłam - truskawkowy :) chcemy go właśnie dziś użyć pierwszy raz, ale też uważam że to raczej będzie zabawka raz na jakiś czas i nie będzie u mnie stałym gościem. :))

a ja całkiem przypadkiem ostatnio oglądałam jakiś program na tvn style, że te wszystkie żele nie sprzyjają zajściu w ciążę i generalnie nie są za fajne dla kobiecej flory bakteryjnej, to tak apropos ;)

Jaga, będzie gorąco, mam nadzieję że na Księżu Małym Was słychać nie będzie ;p
To prawda, ja tez slyszalam i te plyny do higieny intymnej tez bo zawieraja jakis kwas mlekowy, a ja ich wlasnie uzywam, ale przestaje jak mam plodne;-)
jaga ja wole piec gotowac nie umiem!!!

płyny do higieny intymnej też? :X o tym nei słyszałam.. a to raczej codzienny punkt programu u mnie! to lepiej też go odstawię.. (jeśli nareszcie kuźwa kiedyś @ dostane:p) GRRR

A co do gotowania to ja jestem mistrzunio ;) i umiem i lubię i zawsze coś wyczaruję, ale z pieczeniem.. o jezusie. 2 razy robiłam ciasto z torebki i nie wyszło! mleka za dużo, raz za mało, ja nie mam do tego oka, próbowałam sernik i kokosanki, to samo, dlatego dałam sobie spokój! :) wypieki zamawiam u Babuni, gdy mam na coś ochotę:D

Zoszka myśle ze dobra decyzja. Co ma byc to bedzie.
Tak samo mysle o sobie, bede sie bzykac dla swojej przyjemnosci i postaram sie nie zwariowac...
Hihi ja tez wyluzowalam, specjalnie sie nie staram ale tez nie wzbraniam i co bedzie to bedzie;p w pon ide na 14 do gina nowego, zobaczymy co powie o moim dzikim pecherzyku;D
takie podstawowe to chyba ok. 100-150 zł a pełne chyba ok.300zł

Bzykac prosze sie tylko dla przyjemności!!!!!!!!!!!!!!! Bez spinania sie !!!!!!!!!!

Oki dzeki za info, moze sie zdecydujemy jakos niedlugo..
witam...dołanczam do starających się przyszłych mam...
korzystalam z testow..elektronicznych...i jak owulacja to usmiechnieta buźka....ale mozna tez bylo przy wyciaganiu zobaczyc paski....u mnie przy uśmiechnietej buźce kreski nie byly tak samo niebieskie...były wyraźne dwie ale jedna jaśniejsza...więc może to tak w cudzysłowiu że muszą być identyczne.
Witaj i powodzenia w starankach moja droga;D
pewnie zadna z nas nie moze sie dac zwariwac - wszystko przyjdzie o do nas w swojim czasie;P.

Zoszka - my za badania z m - całosciowe płacilismy 160zl - rok temu
Tez mam taka nadzieje! Ok 160 to spokojnie do przezycia;)
Jaga, no szkoda, najgorsze w tym wszystkim jest to cholerne czekanie, ciągle na coś czekamy, jak nie na @, to na owulkę, a już najlepiej to na dwie krechy ;)
może zrób ten następny test z porannego moczu :) ja sobie też nie lubię wkręcać objawów, ale nigdy nie wsłuchiwałam się w swój organizm, a teraz jak się staramy, to jest inaczej ;)

Big, ale przecież nie masz długich cykli, 28 dni to krótko :)

Hehe wlasnie ciagle czekamy,ale na tym chyba zycie polega, choc calkiem to smieszne;p
Ja dzis wysprzatalam z pomoca caly dom. robilam od 8 do 18 a potem na zakupy, jutro pierogi i uszka;D

PS. Sorki ze jak tak z dupki napisalam ale nadrabialam 3dni;p a widze ze sie wwalilam w srodek waszych ploteczek seksowo kulinaych;D ja juz po seksiku i blogo leze, oj fajnie bylo!
A co do zelikow to odstawilam na staranka!

A to moje jajniki i podzielony pecherzy po lewej i co o tym sadzicie?

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Jaga takie sa najlepsze, imi wiecej tu pisze o starankach tym gorzej mi idzie, a im wiecej plotek tm lepszy nastroj;D i chyba o to chodzi!?

reklama
Do góry