reklama
Cześć Dziewczynki I co tam u was słychować? Ja właśnie wstałam uwielbiam weekendy mozna sobie pospać bo w tygodniu do robotki codziennie na rano trzeba chodzic A wczoraj również słyszałam o tych płynach do higieny i chciałam wam dzisiaj napisać ale amalfi juz poruszyła ten temacik
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
amafli musisz tak krzyczec mnie tez obudziłas tym wake up heheheehehhehehehe
jestem na nogach i mnie gowa napiernicza, chyba siłownia odpadda.- ale padnieta wczoraj byłam jak nie wiem po robocie, no ale juz lepiej.
Nic ide se kawe zrobic moze mnie troszke obudzi
jestem na nogach i mnie gowa napiernicza, chyba siłownia odpadda.- ale padnieta wczoraj byłam jak nie wiem po robocie, no ale juz lepiej.
Nic ide se kawe zrobic moze mnie troszke obudzi
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Laski co mowice o moich temp sa jakies miarodajne zawsze miałam o wiele wiekszy wyrazniejszy skok a teraz słabo a wiec
5,6,7 dzien cyklu 36,6
8dc 36,5
9,10 dc 36,6
11dc 36,5
12dc 36,7
a dzis 13dc 36,6
zawsze po owulce temp była juz wyzsza raczej na poziomie 36,9cos takiego śluzu tez za bardzo nie widzialam ale zwykle mam go malo szyjka jak na owulke brzuch tez troche pobolewal prosze o wasze opinie
Prypomne ze mam 26dniowe cykle i oststnio na bank owulka była w 12dc bobylam akurat u gina
5,6,7 dzien cyklu 36,6
8dc 36,5
9,10 dc 36,6
11dc 36,5
12dc 36,7
a dzis 13dc 36,6
zawsze po owulce temp była juz wyzsza raczej na poziomie 36,9cos takiego śluzu tez za bardzo nie widzialam ale zwykle mam go malo szyjka jak na owulke brzuch tez troche pobolewal prosze o wasze opinie
Prypomne ze mam 26dniowe cykle i oststnio na bank owulka była w 12dc bobylam akurat u gina
reklama
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
kawiatuszkek ja tez uwazam ze Lilou da ci najlepsza odpowiedz z tym zwiazana - ale jak dlamnie owu jeszce nie było za małe skoki, moze jeszcze nie przyszła - moze ten miesiac jest inny nie wiem ;/ ale moge sie myslic bo ja przestałam mierzyc juz dawno
Podziel się: