reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hie hie, musisz być szybciej, za jakieś 40 min wraca mój miły! i mam zamiar ubrać sexy ciuszki i się troszkę wychillować! :D musi być uśmiech na mordce, bo inaczej to na pewno dobrze nie będzie. Pozytywne myślenie to podstawa! :)))))

nie martw się, opierniczę sałatki i wrócę do domu ;p

Jaga, brawo!!!! takie podejście bardzo mi się podoba, sama mam takie samo :) don't worry be happy :D

jaga a nie bedzie to przypadkiem czworokacik z lilou? Bo ona kupila dzis sexy bielizne i ma zamiar potrzachac cycuszkami przed nim!!:-D
julieet a swinie umieja latac!!!;-)

hahaha nic mi o tym nie wiadomo,ale zadzwonie do swojego, może ja nic nie wiem a on się z kimś ustawił :D haha! ja dostałam sexy bielizne na mikołajki, do tego durex play jako prezent ode mnie i będzie dzisiaj fun! nie mogę ciągle myśleć tylko o jednym bo niedługo pęknę!! tym bardziej, że te miesiące się taaaaak ciąąąąąągną, naprawdę, niech jakiś ginekolog wymyśli coś na owulację raz w tygodniu! :D nobla bym dała!
a jak ja tak myśle o tym sexie to aż zapomniałam o tym cholernym jajniku, że pobolewa :D już są efekty!!

jaga to i ja sie wbijam , moze zdąrze przed Twoim m. :p a jak nie to sie zalapie na Twoj striptiz haha :)

Lutke brałam bo okazalo sie ze mam nski progesteron, a dowiedzialam sie o tym jak w jednym cyklu mialam bardzo mizerny okres praiwe brak, i gin wyslal mnie na badania wtedy

Pochwale sie moimi ciasteczkami które zrobiłam a co tam :)

dsc07206kopia.jpg

dsc07207kopia.jpg

Ostatnia edycja:
a ja całkiem przypadkiem ostatnio oglądałam jakiś program na tvn style, że te wszystkie żele nie sprzyjają zajściu w ciążę i generalnie nie są za fajne dla kobiecej flory bakteryjnej, to tak apropos ;)

Jaga, będzie gorąco, mam nadzieję że na Księżu Małym Was słychać nie będzie ;p

reklama
jakie bombowe!! Ja umiem gotować, ale w wypiekach jestem mega lewus! za dużo tego, za mało tego.. a podobno umiem czytać ze zrozumieniem, niestety, przy przepisach na ciacha mi to nie wychodzi :D
włącze kamerke, to sobei wszystkie popatrzycie jak się bujam :D haha

A widzisz.. ja też dostałam lutke na niski prg, chociaż meisiączki zawsze raczej obfite, trawające ok 5 dni. I znów zaczęłam myśleć o tym zasranej @ :/ GRRRRRRR

Do góry