reklama
jaga21
Fanka BB :)
hahaha nic mi o tym nie wiadomo,ale zadzwonie do swojego, może ja nic nie wiem a on się z kimś ustawił haha! ja dostałam sexy bielizne na mikołajki, do tego durex play jako prezent ode mnie i będzie dzisiaj fun! nie mogę ciągle myśleć tylko o jednym bo niedługo pęknę!! tym bardziej, że te miesiące się taaaaak ciąąąąąągną, naprawdę, niech jakiś ginekolog wymyśli coś na owulację raz w tygodniu! nobla bym dała!
a jak ja tak myśle o tym sexie to aż zapomniałam o tym cholernym jajniku, że pobolewa już są efekty!!
a jak ja tak myśle o tym sexie to aż zapomniałam o tym cholernym jajniku, że pobolewa już są efekty!!
dotka85
jaga to i ja sie wbijam , moze zdąrze przed Twoim m. a jak nie to sie zalapie na Twoj striptiz haha
Lutke brałam bo okazalo sie ze mam nski progesteron, a dowiedzialam sie o tym jak w jednym cyklu mialam bardzo mizerny okres praiwe brak, i gin wyslal mnie na badania wtedy
Pochwale sie moimi ciasteczkami które zrobiłam a co tam
Lutke brałam bo okazalo sie ze mam nski progesteron, a dowiedzialam sie o tym jak w jednym cyklu mialam bardzo mizerny okres praiwe brak, i gin wyslal mnie na badania wtedy
Pochwale sie moimi ciasteczkami które zrobiłam a co tam
Ostatnia edycja:
a ja całkiem przypadkiem ostatnio oglądałam jakiś program na tvn style, że te wszystkie żele nie sprzyjają zajściu w ciążę i generalnie nie są za fajne dla kobiecej flory bakteryjnej, to tak apropos
Jaga, będzie gorąco, mam nadzieję że na Księżu Małym Was słychać nie będzie ;p
Jaga, będzie gorąco, mam nadzieję że na Księżu Małym Was słychać nie będzie ;p
reklama
jaga21
jakie bombowe!! Ja umiem gotować, ale w wypiekach jestem mega lewus! za dużo tego, za mało tego.. a podobno umiem czytać ze zrozumieniem, niestety, przy przepisach na ciacha mi to nie wychodzi
włącze kamerke, to sobei wszystkie popatrzycie jak się bujam haha
A widzisz.. ja też dostałam lutke na niski prg, chociaż meisiączki zawsze raczej obfite, trawające ok 5 dni. I znów zaczęłam myśleć o tym zasranej @ :/ GRRRRRRR
włącze kamerke, to sobei wszystkie popatrzycie jak się bujam haha
A widzisz.. ja też dostałam lutke na niski prg, chociaż meisiączki zawsze raczej obfite, trawające ok 5 dni. I znów zaczęłam myśleć o tym zasranej @ :/ GRRRRRRR
Podziel się: