reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Taki mam plan, albo @ do poniedziałku, albo wizyta u gina ;)
ja to bym chciała mieć owulkę raz w tygodniu! :D i bez @ najlepiej.. a tak cały miesiąc trzeba czekać..

reklama
julieet dokładnie o tym samym pomyślałam! jak nie na @, to na owulkę, to na chłopa z delegacji.. :/ z testem poczekam do poniedziałku, zrobię rano i jeśli nie będzie II krech, ani @ się nie pojawi to biegnę do gina!

Witam dziewczyny
Jaga jak pisałaś że lecisz po test i zaraz się testujesz to aż wstrzymałam oddech.Trzymam kciuki za @ skoro już wiadomo że to nie dzidzia
Ja czekam na @ który mam nadzieje się nie pojawi ,jeszcze jakies 7-9 dni.
Czekanie wykańcza...i wmawiam sobie,że nie myśle o tym jestem spokojna ...ale te myśli ciążowe same przychodzą ,szczegolnie w nocy i potem mi się śnią....A no i całe czas zaglądam w stanik czy oby przypadniek cos się zmienilo...ale objawów brak.

ja czekam na wode w kranie w tej chwili, juz 2godz!!!! Nie ma ani zimnej ani cieplej!!! Nawet rak po pracy nie umylam. Jak sie wqrwie, to sie w przyszlym tyg wyprowadze stad!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
dali czesc, oby nie przyszla ta wredota tego ci zycze!!! Ja tez zagladam i ogladam i sprawdzam i wslu****e sie i mam objawy na @, wiec doopa z now w tym cyklu:-(

Ostatnia edycja:
amalfi--dziekuje dziekuje;)wchłaniam te życzenia całą sobą może zadziała.
Ale objawy @to takie same jak na fasolke więc może?kiedy ma nadejsc niechciana@???

Jaga to w takim razie czkemay na wiesci poniedzialkowe :)
Oczekusia lutke biore 2 lata, progesteron robilam pod koniec sierpnia w fazie lutealnej wynik byl w normie ok, wiec chyba teraz nie ma sensu juz robic

reklama
odgrzałam wczorajszego kurczaka w ziołach, zrobiłam sałatki.. trzeba coś jeść! :D weźcie kupcie jakies dobre wino i wpadajcie! :D

Do góry