reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil sliczny brzuszek ;-) mam podobny hihi ;-) ciekawe jaki bede miec w 24 tyg ;-) no dobra ja siem nie wypowiem na temat stnika bo kupuje rozmiar f ... a mialam dd lub e wiec e sie lekko zmale zrobily i cyc mi ucieka spodem lub gora... wiec bedzie f zaraz wam pokaze jaki se wybralam ;-)

Sklep internetowy bon prix - Biustonosze - Biustonosz, mis. F oto moj staniczek ciekawe kidy przyjdzie paczka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jejjjj te co maja nadmiar w swoich (.)(.) to ja chetnie przyjme :D Ja mam B a bardzo chetnie wymienilabym na cos wiekszego :D Chociaz takie fajne C :D

neciuszka kolacyjka pycha :D A zreszta ja dzisiaj mam gloda takiego ze wsyztsko bym jadla ;p nie ma wybrzydzania ;p

Dla mnie te z bon prix są za bardzo zabudowane, choć naprawdę ładne, ten też bardzo ładny

Ciekawe co z Atom, Soglam, dawno ich nie było. Tak samo Pok, Paluszek...

Atan: piękny stanik ale ja już nie raz zamawiałam z bon pirx i albo dostałam inny rozmiar albo inny kolor albo całkiem inna rzecz niz chciałam zraziłam się do bon pirx

She a ja właśnie ze swoich B byłam bardzo zadowolona, małż niby też ale teraz również nie narzeka!!

Atan biustonosz śliczny bo z tego co wiem im większy rozmiar tym mniejszy wybór.

A mi właśnie mężuś też pstryknął fotki brzuchola!!!! w końcu 20tc....

Atan- dobrze gdzieś mi mignęło, że jakiegoś rucha dzidzia poczułaś? :-D GRATULUJĘ!! :-D

Sil- nie wiem, co się Wam marzy w tym brzuszku, ale mi też na dziewuszkę pasuje :-D

She- masz małego głoda? :-D a który Ty dc masz? :-p

A ja tam raczej na rozmiar (.)(.) nie narzekam, ale nie oddam nikomu, bo moje kochanie by mnie chyba udusił :-D

Tak właściwie to nie staraliśmy się:) jeszcze nic mu nie mówiłam. właśnie jego reakcji najbardziej się obawiam. On jest mniej entuzjastycznie nastawiony na dziecko teraz. No ale będzie musiał się pogodzić z ciężkim losem;)
Mi po pierwszym strachu jakoś tak wesoło:) Jeszcze sie tylko obawiam czy nie za wcześnie się cieszę..

Ojej! Sleepy !! Gratulacje:) kurcze..co zaglądam to któraś w ciąży.. ZAJEFAJNIE :D przyrostu naturalny się szykuje..oblężenie szpitali w przyszla wiosne i wakacje :)

reklama
Do góry