reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja kupilam kidys staniki ale takie miekkie bo byly dwa w cenie jednego ;-) wygodne ;-) duzo bluzek kupilam i jedne dzinsy bylam z nich zadowolona ;-) a i kupilam ostatnio plaszczyk ciazowy ;-) na przyszlosc bo za 39zl jest ;-)
Sklep internetowy bon prix - Moda ciążowa - Krótki płaszcz dla ciężarnych

magdalenka dawaj zdjecie brzuszka ;-) bo ja moge zrobic jak chceta ale i tak bdzie w srode wieczorem z 16 tyg ;-P

Mnie się marzy / czuję dziewuszkę, ale co będzie, już kocham :) Mąż chce zdrowe :)

Ja narzekałam na kształt (.)(.) teraz się ładnie zaokrągliły, to nie narzekam :) choć przeszkadzają mi w nocy np i nago się źle śpi, bo muszę je przekładać :p

Kurcze, ten płaszczyk jest booooski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atanku super ten płaszczyk, a masz już go czy jeszcze czekasz? bo może bym się skusiła ale fajny by było najpierw się dowiedzieć czy jest coś warty... W Niemczech jest bardzo fajnie z tym bon prixem bo tam się płaci dopiero jak już dostanie się paczkę - trzeba ją otworzyć przy kurierze, zobaczyć czy wszystko pasuje i dopiero wtedy się płaci albo zwraca spowrotem bezpłatnie

She- łłłłooo to jest opcja, że możesz być głodna za dwoje :-D &&&& ;-)

Sil- eeee ja już się przyzwyczaiłam do układania się do snu :-p Kochana zdrowe to będzie na pewno :-D a płeć się wybierze ;-) ale skoro Ty tak czujesz i my tak czujemy, to może będzie dziewczynka :-D aż nie mogę się doczekać, żebyś się pochwaliła :-)

Ja to szczerze mówiąc boję się kupować ubrania tak wysyłkowo, wolę iść i przymierzyć przed zakupem :-D

Truskawica to raczej głód na @ :) Zawsze tak mam :) /napewno jak mialaby byc fasolka to cos byloby inaczej :) A mnie jajniki bola tak jak zawsze macica boli jak zawsze ! (.)(.) bola jak zawsze !

Tak wiec nie zauwazylam u siebie nic szczegolnego poodczas tego cyklu :) I czuje ze bedzie stracony :( Wiec wcale sie nie nastawiamm ;) Nawet tak juz mysle caly cykl o tym ze reszta badan przed nami itd itp :)

A jelsi chodzi o zakupy to ja nie potrafie kupowac wysylkowo :) Zawsze musze przymierzyc...zreszta przy moim wzroscie i wadze to inaczej sie nie da ;p

płaszczyk mam ciemnobrazowy rozmiar 44/46 i wszedzie pasuje tylko mam luz na brzuszku ;-) z podszewka jest taki akurat na jesien ;-)

magdalena super brzusio ;-)<tuli i caluje brzuszek :* ciocia internetowa >

She zafasolkuje mówiła tak samo jak ty :p potwierdza się że objawy na @ i fasolkę takie same dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja :)

Ależ lasencja z ciebie ja bez ciąży niewiele mniejsza jestem :-(

reklama
Do góry