reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
sil :-) no nie moglam se przypomniec kto kupil pizamke ;-) sliczna szlafroczek taki cienki czy jaki ??ja zaraz bede w bon prix zamawiac staniczek :-) bo cycki mi sie powoli nie mieszcza...
pyscek zepsoje sie zanim dojedzie poczta lepiej bys mnie odwiedzila w poznaniu to ci zrobie :-) przepraszam ze smaku narobi;lam:-)<słodkie oczka> wybaczysz mi ??
sil brzuszek i to juz moj bedzie w srode po 22 :-) ale rosnie jak ....;-)
pyscek zepsoje sie zanim dojedzie poczta lepiej bys mnie odwiedzila w poznaniu to ci zrobie :-) przepraszam ze smaku narobi;lam:-)<słodkie oczka> wybaczysz mi ??
sil brzuszek i to juz moj bedzie w srode po 22 :-) ale rosnie jak ....;-)
Truskawcia
Fanka BB :)
Sil- głuptasku, dawaj brzuszek
się napatrzę do może małpować będzie łatwiej ;-) 
Ma_gdalena- ciuszki świetne są
ejjj a za 5 dni będziesz miała połówkę ciąży 

Ma_gdalena- ciuszki świetne są

Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atan aj kupiłam sobie narazie dwa biustonosze o rozmiarze C (biały i czarny) bo wcześniej nosiłam B i póki co jest OK. Te do karmienia strasznie mi się nie podobają tak ja mówi (pisze) Sil więc przeciągam jak najbardziej, żeby je jak najpóźniej kupić
No smaków narobiły nie będę gorsza 
Zobacz załącznik 385930 moja kolacja :]
Sleepy ogląda wyniki, zafasolkuję już po wizycie i dżina
Małżyk pracuje w drukarni akurat na oprawie książek i jak jakaś nadwyżka lub okładka nie bardzo udana znosi do domu
Ja też pewnie odwlekać będę ile się da te paskudne staniory
C kupiła w ciąży
to ja nie chce myśleć jaki ja będę nosić
jak teraz mam C w porywach do D czasem 
Zobacz załącznik 385930 moja kolacja :]
Sleepy ogląda wyniki, zafasolkuję już po wizycie i dżina
Małżyk pracuje w drukarni akurat na oprawie książek i jak jakaś nadwyżka lub okładka nie bardzo udana znosi do domu
Ja też pewnie odwlekać będę ile się da te paskudne staniory
S
Silmiriel
Gość
Zobacz załącznik 385931
Proszę
She, Truskawcia ma dziś mega doła, stąd zmartwienie 
Atan, szlafroczek cienki, taki do nich, choć myślałam o frotowym, ale jednak skuszę się na to śliczności, może nie zmarznę... A staniki już dawno wymieniłam na C :-)
Proszę
Atan, szlafroczek cienki, taki do nich, choć myślałam o frotowym, ale jednak skuszę się na to śliczności, może nie zmarznę... A staniki już dawno wymieniłam na C :-)
Pyscek
:)
Atanku pewnie że wybaczę :* jak będę kiedyś w poznaniu to na pewno odwiedzę 
Sil piękny brzusio,
Necjuszka twoja kolacja wygląda smakowicie ... aż ślinka mi cieknie ...
uciekam dziewczyny do małża
wpadnę do Was później :-)
Sil piękny brzusio,
Necjuszka twoja kolacja wygląda smakowicie ... aż ślinka mi cieknie ...
uciekam dziewczyny do małża

Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Hihi No ja zawsze nosiłam B więc teraz w ogóle ciężko mi się jest przyzwyczaić do takich dużych cycorów
Sil brzuszek przecudowny!!!!! Ciekawe czy kryje się tam chłopczyk czy dziewczynka... ja bym obstawiała na córcie!!
Sil brzuszek przecudowny!!!!! Ciekawe czy kryje się tam chłopczyk czy dziewczynka... ja bym obstawiała na córcie!!
M
mineralnakocica
Gość
Sil: Piekny brzuszke 
reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Sil- brzusio boski masz
<głaszczę> 
Neciuszka- kolacyjka wygląda na smaczną ;-) ja swoją już zeżarłam, więc (raczej) Wam się nią nie pochwalę

Neciuszka- kolacyjka wygląda na smaczną ;-) ja swoją już zeżarłam, więc (raczej) Wam się nią nie pochwalę

Podziel się: