reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
sil :-) no nie moglam se przypomniec kto kupil pizamke ;-) sliczna szlafroczek taki cienki czy jaki ??ja zaraz bede w bon prix zamawiac staniczek :-) bo cycki mi sie powoli nie mieszcza...

pyscek zepsoje sie zanim dojedzie poczta lepiej bys mnie odwiedzila w poznaniu to ci zrobie :-) przepraszam ze smaku narobi;lam:-)<słodkie oczka> wybaczysz mi ??

sil brzuszek i to juz moj bedzie w srode po 22 :-) ale rosnie jak ....;-)

Sil- głuptasku, dawaj brzuszek :-D się napatrzę do może małpować będzie łatwiej ;-) :-D

Ma_gdalena- ciuszki świetne są :-D ejjj a za 5 dni będziesz miała połówkę ciąży :-D

Ostatnia edycja:
Atan aj kupiłam sobie narazie dwa biustonosze o rozmiarze C (biały i czarny) bo wcześniej nosiłam B i póki co jest OK. Te do karmienia strasznie mi się nie podobają tak ja mówi (pisze) Sil więc przeciągam jak najbardziej, żeby je jak najpóźniej kupić

No smaków narobiły nie będę gorsza :p
Zobacz załącznik 385930 moja kolacja :]

Sleepy ogląda wyniki, zafasolkuję już po wizycie i dżina :)
Małżyk pracuje w drukarni akurat na oprawie książek i jak jakaś nadwyżka lub okładka nie bardzo udana znosi do domu :)

Ja też pewnie odwlekać będę ile się da te paskudne staniory ;) C kupiła w ciąży :p to ja nie chce myśleć jaki ja będę nosić ;) jak teraz mam C w porywach do D czasem :p

Atanku pewnie że wybaczę :* jak będę kiedyś w poznaniu to na pewno odwiedzę :)
Sil piękny brzusio,
Necjuszka twoja kolacja wygląda smakowicie ... aż ślinka mi cieknie ...
uciekam dziewczyny do małża :-D wpadnę do Was później :-)

Ostatnia edycja:
Hihi No ja zawsze nosiłam B więc teraz w ogóle ciężko mi się jest przyzwyczaić do takich dużych cycorów :p

Sil brzuszek przecudowny!!!!! Ciekawe czy kryje się tam chłopczyk czy dziewczynka... ja bym obstawiała na córcie!!

reklama
Do góry