reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka No ale ja Ci tak łatwo nie odpuszczę... :cool2: :-p

Atanku na zdjęciu wyglądają jak białe z jagodami :-) w każdym bądź razie wyglądają pysznie

A tak w ogóle to oglądam na NATIONAL GEOGRAPHIC Zaklinacza Psów i jest baba, która ma wszystko w domu różowe i jej pies, bodajże maltańczyk też jest różowy!~!!!!!! :szok:

Ostatnia edycja:
atanku jak mozesz ! Ja juz dzisiaj mowilam ze mam mega gloda a ty takie pysznosci tu prezentujesz ? :D A kopa chcesz ;p ehhehe

ja przez ciebie bo ja tes she mialam gloda a brak funduszy do 1 wiec robie co jest w domku i w szafce byla paczka z mufinkami ;-) a gloda mam nieziemskiego jem i jem dobrze ze stoje z waga narazie ;-)czestowac sie jeszcze 8 zostalo ja jem jedna maz 2 ;-)

magda na wieszku tak w srodku sa fioletowo biale ;-) a kurde dol sie lekko przypiekl wryy

Sweet, a może masz zapalenie pęcherza, skoro z moczem poleciało :confused2: A mąż... strasznie mi przykro

Atan, ja sobie kupiłam piżamkę, ale pewnie u tego pana też zrobię zakupy, domówię jeszcze jedną, szlafroczek i jakiś stanik do karmienia, choć mi się straaasznie nie podobają

Pyscek, podziwiam odwagę, nie chciałabym samochodu z wystrzelonymi poduszkami, bo to znaczy, że wcale tak lekko nie oberwał...

Neciuszka, skąd masz książeczki? Tak za free? Ale masz fajnie, zamień się mężami :p

Truskawcia, no przecież wiem, nie tłumacz się :) i zazdrość tak, żeby mieć tak samo :p odgapiaj, małpuj itd

Magdalena, śliczności te ciuszki :) Ja się mogę jedynie brzuszkiem pochwalić, chceta? Tylko żeby Truskawci przykro nie było :(

reklama
Do góry