reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Zobacz załącznik 385922 dla magdaleny ;-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Neciuszka No ale ja Ci tak łatwo nie odpuszczę...

Atanku na zdjęciu wyglądają jak białe z jagodami :-) w każdym bądź razie wyglądają pysznie
A tak w ogóle to oglądam na NATIONAL GEOGRAPHIC Zaklinacza Psów i jest baba, która ma wszystko w domu różowe i jej pies, bodajże maltańczyk też jest różowy!~!!!!!!

Atanku na zdjęciu wyglądają jak białe z jagodami :-) w każdym bądź razie wyglądają pysznie
A tak w ogóle to oglądam na NATIONAL GEOGRAPHIC Zaklinacza Psów i jest baba, która ma wszystko w domu różowe i jej pies, bodajże maltańczyk też jest różowy!~!!!!!!

Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ja przez ciebie bo ja tes she mialam gloda a brak funduszy do 1 wiec robie co jest w domku i w szafce byla paczka z mufinkami ;-) a gloda mam nieziemskiego jem i jem dobrze ze stoje z waga narazie ;-)czestowac sie jeszcze 8 zostalo ja jem jedna maz 2 ;-)
magda na wieszku tak w srodku sa fioletowo biale ;-) a kurde dol sie lekko przypiekl wryy
magda na wieszku tak w srodku sa fioletowo biale ;-) a kurde dol sie lekko przypiekl wryy
S
Silmiriel
Gość
Sweet, a może masz zapalenie pęcherza, skoro z moczem poleciało
A mąż... strasznie mi przykro
Atan, ja sobie kupiłam piżamkę, ale pewnie u tego pana też zrobię zakupy, domówię jeszcze jedną, szlafroczek i jakiś stanik do karmienia, choć mi się straaasznie nie podobają
Pyscek, podziwiam odwagę, nie chciałabym samochodu z wystrzelonymi poduszkami, bo to znaczy, że wcale tak lekko nie oberwał...
Neciuszka, skąd masz książeczki? Tak za free? Ale masz fajnie, zamień się mężami
Truskawcia, no przecież wiem, nie tłumacz się
i zazdrość tak, żeby mieć tak samo
odgapiaj, małpuj itd
Magdalena, śliczności te ciuszki
Ja się mogę jedynie brzuszkiem pochwalić, chceta? Tylko żeby Truskawci przykro nie było 

Atan, ja sobie kupiłam piżamkę, ale pewnie u tego pana też zrobię zakupy, domówię jeszcze jedną, szlafroczek i jakiś stanik do karmienia, choć mi się straaasznie nie podobają
Pyscek, podziwiam odwagę, nie chciałabym samochodu z wystrzelonymi poduszkami, bo to znaczy, że wcale tak lekko nie oberwał...
Neciuszka, skąd masz książeczki? Tak za free? Ale masz fajnie, zamień się mężami
Truskawcia, no przecież wiem, nie tłumacz się
Magdalena, śliczności te ciuszki
Pyscek
:)
narobiłaś mi smaku na babeczki Atanku ładnie to tak ??
przepysznie wygląda ta babeczka ... wyślij mi jedną pocztą 

M
mineralnakocica
Gość
Kurde nasza sleep juz pewnie patrzy na wynik bety 
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Sil dawaj ten brzuszek 
Podziel się: