reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hehe wszyscy tak mówią, że brzusio wygląda na chłopczyka. Zawsze chciałam córkę ale teraz to już czekam z niecierpliwością na małego Oliwiera!!

Neciuszka płacisz przy odbieraniu paczki na poczcie... chyba, że listonosz przynosi u Ciebie paczki do domu ale i tak musisz zapłacić a w razie czego jeśli coś Ci nie pasuje to wysyłasz na własny koszt

Zafasolkuje: Gratulacje!!! a tak mówiłaś, że cyce jak u karmiącej i wg;P GRATULUJE jeszcze raz i zycze spokojnych 9 miesiecy;)

A jak testowanie Martooochy? Dziś miał być wielki dzień;> Mi może we wrześniu się uda..

Dzięki za pamięć Sleepy <hug>.. u mnie, że tak powiem, poszły konie po betonie ;p Ale nie mam jakiegoś szczegolnego dola z tego powodu.. w koncu to pierwszy raz i tuz po hormonach.. wiec nawet uznalismy ze dobrze sie stalo-to jeszcze moj organizm się lepiej 'oczysci'. Czekamy na wieści od Ciebie w temacie badan krwi :))

Ja sobie płaszczyka nie zamówię, bo w nim zwyczajnie utonę i bardziej by mi się podobał jasny, ale generalnie jest świetny :)

Abyście wykrakały dzieweczkę, choć ciuszki mam uniwersalne, bo a nóż drugi będzie chłopak, fajnie by było

placisz gdy listonosz przynosi lub j3esli ci awizo zostawia na poczcie odbierasz ;-) jeszcze nic nie musialam odsylac ;-)juz zrzucam zdjecia ;-)

Martooocha oczyścisz się przynajmniej :) mi przy @ teraz która była taką pierwszą po odstawieniu tabletek, to aż takie kawałki błony były i obfita była, jednak musiało się oczyścić wszystko. Zobaczymy co teraz...

Na poprawę homoru włożyłam słuchawy na uszy, zapuściłam reggae o miłości :tak: odrazu przyjemniej :-D

Ostatnia edycja:
Hehe wszyscy tak mówią, że brzusio wygląda na chłopczyka. Zawsze chciałam córkę ale teraz to już czekam z niecierpliwością na małego Oliwiera!!

Neciuszka płacisz przy odbieraniu paczki na poczcie... chyba, że listonosz przynosi u Ciebie paczki do domu ale i tak musisz zapłacić a w razie czego jeśli coś Ci nie pasuje to wysyłasz na własny koszt

Podobno to,że wygląd brzucha wskazuje płeć dziecka to największy mit z możliwych. Wyżej jest jeszcze tylko ten,że jak się ma ochotę na słodycze to będzie dziewczynka :) Więc czekaj na usg i tyle.. i miej nadzieję,że dzidzia rozkrok zrobi ;p

reklama
no to... werble... norma dla 1-12 tygodnia!! zadzwoniłam do męża rycząc jak bubr i powiedział tylko "ZARTUJESZ!" i przyjechał po mnie:) i cała drogę się śmialismy i wg jest super:D A mojemu to nawet zelka sie w oku zakrecila:)
to co, teraz oficjalnie.. porcja świeżutkiche fluidow:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ide jeszcze raz te wyniki poogladac;P

Do góry