reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia wt sr i czw bylam na szkoleniu w kielcach :) pozniej w pt praca :) sb i nd mialo byc wesele ale moj sie rozchorowal i biegalismy po lekarzach i badania i ma nawrot astmy biedak :( Wiec jestesmy sobie dwa astmatyczne dzieciaki :)

A dzisiaj od rana w pracy nadrabiam zaleglosci i naprawiam bledy kolezanki :( A do tego nauka ! I od tych wsyztskich dat juz mi glowa peka :(

A jesli chodzi o moj cykl to 1 ma przyjsc @ i czuje ze bedzie napewno :( Ehh takze kolejny cykl moge sobie odchaczyc jako nie udany ... Poza tym moj byl troche chory w tym miesiacu :(

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sil ale ja po takim czasie jednak czujke juz mam ;p Przynajmniej na @ :))

lamia jeszcze nie mężuś ;p

danao tulam cie mocno, niestety wiem jak to jest gdy mija rok ...

A nadstawiam bijcie ile wlezie może co pomoże. Całe popołudnie i wieczór sama siedzę, bo ma 2 zmiane w tym tygodniu, szwagier jak wróci to może kubona strzelimy dla psiapsióły urodzinowego. Mój niby nie narzeka, ale jak zaglądam w ubrania to tyle tego mam a wszystko ostatnio ciasne się zrobiło :( nie wiem może mi jaki hormon tez wariuje chociaż jestem w samym środku cyklu.

She skąd jesteś że w kielcach byłaś na szkoleniu?

Dziewczyny która z was lubi romansidła czytać takie jak Nora Roberts?

reklama
sleppy ciche gratulacje.... :)

ale tych fasolek w tym miesiącu jak grzybów po deszczu normalnie :D

Neciuszka jak możesz myśleć że facet Cie nie chce ?!:p, Przyjade i w tyłek dostaniesz!

Danao <przytul> robiłaś już jakieś badania ??

Ostatnia edycja:
Do góry