reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ja się nie znamdziewczyny, odebralam dzis wyniki badan prolaktyny, wyszlo mi (bez obciazenia) 44, to chyba duzo?
Moja teściowa to chora jest jak jakiejś głupiej roboty nie wymyśli, a później jęczy i kwiczy. Ostatnio chciała lakierować płot :] patrzę teraz a ta szoruje szczotką ryżową drzwi od naszego garażu.
trzeci dzień już mnie jajnik pobolewa :/
zafasolkujęodzaraz
a jaki dzień cyklu masz?Moja teściowa to chora jest jak jakiejś głupiej roboty nie wymyśli, a później jęczy i kwiczy. Ostatnio chciała lakierować płot :] patrzę teraz a ta szoruje szczotką ryżową drzwi od naszego garażu.
Ooollcciiaaa
milia chciałabym pomóc ale nie znam się kompletnie na tych badaniach
She ,Danao nie załamywać mi się tu!:*
A mnie coś podbrzusze pobolewa... Staraliśmy się w czasie owulacji nie kochać ale raz nie było mocnych .... Ale bym się uśmiała , jakby się nam teraz udało i z brzuchem do ołtarza pójdę <lol2>
She ,Danao nie załamywać mi się tu!:*
A mnie coś podbrzusze pobolewa... Staraliśmy się w czasie owulacji nie kochać ale raz nie było mocnych .... Ale bym się uśmiała , jakby się nam teraz udało i z brzuchem do ołtarza pójdę <lol2>
zafasolkujęodzaraz
jest taka uwentualność jak widzisz cykle stracone jakoś dziwnie staja się pozytywne ;-)A mnie coś podbrzusze pobolewa... Staraliśmy się w czasie owulacji nie kochać ale raz nie było mocnych .... Ale bym się uśmiała , jakby się nam teraz udało i z brzuchem do ołtarza pójdę <lol2>
matko ale jestem głodna, zaraz się wścieknę z głodu
a tu szybko musze lecieć odświeżyć podwozie na badanie krwi i do dżina
jak zrobię dzisiaj bete to wyniki i tak dopiero na jutro lipa, no ale trudno
Ostatnia edycja:
She123
Ojjjjejjj zafasolkuje nie mow mi nic o głodzie ;p
Ja mam taki apetyt ze dzisiaj to konia kopytami moglabym zjesc !! :O A dopiero po 3 na obiadek jakis pojde ! Ahhh
No i dzisiaj zaczely sie bolesci na @ wredna paskudna niedobra ! ciagna mnie jajniki i boli macica bleeee
Ja mam taki apetyt ze dzisiaj to konia kopytami moglabym zjesc !! :O A dopiero po 3 na obiadek jakis pojde ! Ahhh
No i dzisiaj zaczely sie bolesci na @ wredna paskudna niedobra ! ciagna mnie jajniki i boli macica bleeee
zafasolkujęodzaraz
może to nie @ ;-)Ojjjjejjj zafasolkuje nie mow mi nic o głodzie ;p
reklama
Podziel się: