reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Moja teściowa to chora jest jak jakiejś głupiej roboty nie wymyśli, a później jęczy i kwiczy. Ostatnio chciała lakierować płot :] patrzę teraz a ta szoruje szczotką ryżową drzwi od naszego garażu.

trzeci dzień już mnie jajnik pobolewa :/

milia chciałabym pomóc ale nie znam się kompletnie na tych badaniach :(

She ,Danao nie załamywać mi się tu!:*

A mnie coś podbrzusze pobolewa... Staraliśmy się w czasie owulacji nie kochać ale raz nie było mocnych .... Ale bym się uśmiała , jakby się nam teraz udało i z brzuchem do ołtarza pójdę <lol2>

A mnie coś podbrzusze pobolewa... Staraliśmy się w czasie owulacji nie kochać ale raz nie było mocnych .... Ale bym się uśmiała , jakby się nam teraz udało i z brzuchem do ołtarza pójdę <lol2>
jest taka uwentualność jak widzisz cykle stracone jakoś dziwnie staja się pozytywne ;-)

matko ale jestem głodna, zaraz się wścieknę z głodu
a tu szybko musze lecieć odświeżyć podwozie na badanie krwi i do dżina
jak zrobię dzisiaj bete to wyniki i tak dopiero na jutro lipa, no ale trudno

Ostatnia edycja:
Ojjjjejjj zafasolkuje nie mow mi nic o głodzie ;p

Ja mam taki apetyt ze dzisiaj to konia kopytami moglabym zjesc !! :O A dopiero po 3 na obiadek jakis pojde ! Ahhh

No i dzisiaj zaczely sie bolesci na @ wredna paskudna niedobra ! ciagna mnie jajniki i boli macica bleeee

reklama
Do góry