reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Że się to zmieściło na moim łożu ;p w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze :) a kombinezon do wózka na zimę taaaki milusi :)
Zdjęcie0568.jpg

She - ty czujko, póki nie najdzie cię @, to nie możesz spisywać na straty cyklu :) ja tak spisałam, a Niunia mi siedzi w brzuszku :)
Dana - przykro mi bardzo. A konsultowałaś się z ginekologiem przez ten rok, w sensie o konkretne badania itd?

reklama
Witam kobitki... ja już po wielkich zakupach... byłam w Tesco i zakupiłam dla mojego maleństwa 3 pray pajacyków, 2 pary body z długim rękawem, buciki i komplet jeansy + sweterek :-) takie emocje, że chyba mogłabym teraz latać :p:p:p oprócz tego dostałam już masę ubranek od znajomych więc jedyne co mi potrzebne z ubranek to kombinezon i jeden rożek bo jeden już mam.

Sil widzę też dzisiaj szaleje z zakupami :-) koszula ładna ale z tym jeszcze poczekam, jakby finanse pozwoliły to chyba bym wykupiła dzisiaj cały sklep

sil ale mam nowa taktyke :D W domu nie ma juz czekajacych testow :D Takze czekam cierpliwie kazdorazowo na @ :D Szkoda tylko ze ona mnie nie zawodzi i regularie jest :(

dagne ja w tym miesiacu latalam co chwile do dżina bo sprawdzalismy czy peka wszytsko jak nalezy :D takze sie nie nastawialam i nie myslalam o tym :) Ale uwierz mi kobietko ze czujke na @ mam dobra :(

Ostatnia edycja:
Ja tez zrobiłam, w pazdzierniku. Jak sie zaczeliśmy starać. Widocznie poza cytologią powinnam powtarzać badania poziomu hormonów regularnie co rok. Na to wychodzi. Nie brałam pod uwagę, ze starania tyle potrwają. Przeciez wszystko jest ( było) w porządku.

A tabletek antykoncepcyjnych nigdy nie brałam.

Nie wiem, czy blokada. To nie jest tak, że myślę tylko i wyłącznie o zajściu w ciążę. Staram się nie liczyć dni, iść na spontan. Ale jak już dostanę @ to smutne myśli przychodzą. Zwłaszcza jak przyłazi kiedy nie powinna:wściekła/y:

reklama
danao ja Cie doskonale rozumiem :)

Moj lekarz mowil zeby sie nie spinac i wczesniej nie kazal robic badan :) Od lipca dopiero zaczynamy wszytsko po kolei :D NA pierwszy rzut sprawdzenie jak moja owulacja przebiega i czy peka ladnie :) Sprawdzone - jest ok! :) Jak nie wyjdzie to kolejny krok nalezy do mojego J :) A dopiero pozniej hormony :) Wsumie troszke sie z tym moim lekarzem zgadzam :) Jakby mi kazal te wsyztskie badania robic na raz to bym chyba jeszcze bardziej sie stresowala :)

Ale u mnie to juz 1,5 roku ... a to juz inna bajka jest :(

Do góry