neciuszka: ja też ci rozumiem,ja brzuchal tez miałam, po ciązy to nie wiem jak schudne, na razie nie myslę.
A dieta dietą, to trzeba zmienić styl zycia,ja zrezygnowałam z :
marganryny - i wcale nie czuje różnicy ze chleb bardziej suchy czy coś -nie jem do tej pory
ze smietany - teraz jogurt naturalny- tak nadal sie tego trzymam
cukru - tylko do kawy pół łyżeczki - tez dalej tyle słodze
jak njamniej smazonego, do obiadu zamaist kopicy ziemników czy ryzu wiecej mieska i surówki - torche wiecej jem na obiady i zupy
no i słodycze - chipsy jak naj mniej
Jeść co 3 godz. małe ilości i po miesiacu zobaczysz jak waga spada, jakby tak jeszcze dodać ruch to by było dobrze, no ale ja leniwa jestem
i nie jeast to dieta tylko zdrowy styl zycie , ja tak jadłam od stycznia do czerwca , i chyba do tego wrócę bo sobie zrobiłam przerwę , ale juz trwa z długo
A dieta dietą, to trzeba zmienić styl zycia,ja zrezygnowałam z :
marganryny - i wcale nie czuje różnicy ze chleb bardziej suchy czy coś -nie jem do tej pory
ze smietany - teraz jogurt naturalny- tak nadal sie tego trzymam
cukru - tylko do kawy pół łyżeczki - tez dalej tyle słodze
jak njamniej smazonego, do obiadu zamaist kopicy ziemników czy ryzu wiecej mieska i surówki - torche wiecej jem na obiady i zupy
no i słodycze - chipsy jak naj mniej
Jeść co 3 godz. małe ilości i po miesiacu zobaczysz jak waga spada, jakby tak jeszcze dodać ruch to by było dobrze, no ale ja leniwa jestem
i nie jeast to dieta tylko zdrowy styl zycie , ja tak jadłam od stycznia do czerwca , i chyba do tego wrócę bo sobie zrobiłam przerwę , ale juz trwa z długo
Ostatnia edycja: