reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka: ja też ci rozumiem,ja brzuchal tez miałam, po ciązy to nie wiem jak schudne, na razie nie myslę.
A dieta dietą, to trzeba zmienić styl zycia,ja zrezygnowałam z :
marganryny - i wcale nie czuje różnicy ze chleb bardziej suchy czy coś -nie jem do tej pory
ze smietany - teraz jogurt naturalny- tak nadal sie tego trzymam
cukru - tylko do kawy pół łyżeczki - tez dalej tyle słodze
jak njamniej smazonego, do obiadu zamaist kopicy ziemników czy ryzu wiecej mieska i surówki - torche wiecej jem na obiady i zupy
no i słodycze - chipsy jak naj mniej
Jeść co 3 godz. małe ilości i po miesiacu zobaczysz jak waga spada, jakby tak jeszcze dodać ruch to by było dobrze, no ale ja leniwa jestem
i nie jeast to dieta tylko zdrowy styl zycie , ja tak jadłam od stycznia do czerwca , i chyba do tego wrócę bo sobie zrobiłam przerwę , ale juz trwa z długo

Ostatnia edycja:
reklama
Naciuszka, nie odrzucaj dań, tylko ogranicz, moim zdaniem lepiej działa, a nie rzucisz się, jak najdzie Cię chcica :) i ruch, ruch, ruch :) Ja sobie steper kupiłam i teraz z żalem na niego patrzę... Ale przyda się po

Kochane moje ja juz na dietach bylam na fitnes chodzilam i guzik z tego byl. teraz na fitness mi nie po drodze bo raz za drogo dwa nie chce mi sie nieraz jechac do miasta. co do jedzenia to czasem tylko margaryna posmaruje, jem dużo warzyw, jogurt nat już dawno zastąpił inne rzeczy, nie jemy pizzy, kebabów itp jak mieliśmy ochotę na coś takiego zrobiliśmy sami spagetti wczoraj na obiad, słodycze zdarza mi się zjeść ale ograniczyłam. Jak się poznaliśmy to nosiłam roz 38 a teraz 42, jak już coś mi się z ubrań podoba to albo nie ma rozmiaru albo cena taka, że mi szkoda po prostu. Czasami boję się że będzie szukał ładniejszej szczuplejszej.

Witam sie po przerwie :D Ostatanie dni sa strasznie zakrecone u mnie ale daje rade :) ucze sie do egzaminu bo 1 wrzesnia mam :) <strach>

Nie uda mis ie nadrobic wsyztskiego ale zauwazylam ze zafasolkuje ma juz swoja fasolinke :D Gratuluje :))

Jakies ejszcze nowosci mamy na forum ?

Witam sie po przerwie :D Ostatanie dni sa strasznie zakrecone u mnie ale daje rade :) ucze sie do egzaminu bo 1 wrzesnia mam :) <strach>

Nie uda mis ie nadrobic wsyztskiego ale zauwazylam ze zafasolkuje ma juz swoja fasolinke :D Gratuluje :))

Jakies ejszcze nowosci mamy na forum ?

Sleepyhead: prawdopodobnie jest w ciazy poleciała robić bete :)

neciuszla; twój cie kocha za to jaka jestes, a jak to z wygladem raz sie lepiej raz gorzej, ty tu nie gadaj głupot, bo skoro z toba jest to mu nie potrzeba innej.
zebrało ci sie na żale. Nastawiaj tyłek to cie ubijemy, bo widze ze lańsko ci sie należy.
moj to nawet lubi jak tak jestem grubsza, bo twierdzi ze jak schudłam to było gorzej i ze tak ma jakby 2 kobiety :)) raz chudszą a raz takiego pączusia :-)

she: co poraniałes na weekendzie??

reklama
Do góry