reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ale będzie majówek i kwietniówek :)
4 albo 5 fasolek sierpniowych naliczyłam
w kibelku byłam już tysiącpięćsetstodziewięćset razy, a że jestem w kiecce to jak nikt nie patrzy to i przy biurku zaglądam czy na majtach kropek nie ma
zwariujeeee

Ostatnia edycja:
Sleepy, powtórz jutro z porannego, a testy niestety mylą się w obie strony. Czemu masz obawy?

Ja miałam taką ciemną, ale ja 3 dni po @

Sleepy, powtórz jutro z porannego, a testy niestety mylą się w obie strony. Czemu masz obawy?

Ja miałam taką ciemną, ale ja 3 dni po @

Dziś powinnam mieć 4, 3 ew. 2 dzień @. Nie mam regularnych cykli, więc ciężko wyczuć...

Bo on na razie nie chce zostać tatą. Tak nam wyszło, że w tym miesiącu zapomnieliśmy sie zabezpieczyć. Wczoraj nawet z nim rozmawiałam kiedy by chciał dziecka, bo mnie trochę wzięło:) I powiedział, że za młodzi jesteśmy(27 to za mało na bycie tatą?) i za 2 lata najmniej, jak już sobie pożyjemy na swoim trochę. Mi to rybka kiedy, ale boję się, ze jak mu powiem, to będzie.. ja wiem.. zawiedziony..?

Sleepy, mężem na razie się nie przejmuj, powiedz jak będziesz pewna, po drugim teście rano, albo idź na betę, wtedy masz 100% pewności. Skoro jesteście razem, to chyba naturalną koleją rzeczy jest posiadanie potomstwa... zwłaszcza bez zabezpieczania się. Chyba z tego faktu zdawał sobie sprawę... nie przejmuj się na zapas :) będzie dobrze, tylko łykaj kwas i potwierdź ciążę :)

Dziś powinnam mieć 4, 3 ew. 2 dzień @. Nie mam regularnych cykli, więc ciężko wyczuć...

Bo on na razie nie chce zostać tatą. Tak nam wyszło, że w tym miesiącu zapomnieliśmy sie zabezpieczyć. Wczoraj nawet z nim rozmawiałam kiedy by chciał dziecka, bo mnie trochę wzięło:) I powiedział, że za młodzi jesteśmy(27 to za mało na bycie tatą?) i za 2 lata najmniej, jak już sobie pożyjemy na swoim trochę. Mi to rybka kiedy, ale boję się, ze jak mu powiem, to będzie.. ja wiem.. zawiedziony..?
Nie martw się na zapas :)
Jak test wychodzi słaby to zrób sobie badania z krwi i zobaczysz co wyjdzie.
A mężowi musisz w końcu powiedzieć, nawet jak dostanie szoku to z czasem się przyzwyczai :-)

sleep: no pewnie, nie przejmuj sie, na razie upewnij sie na 100 %, a jak już bedziesz miała to pewność, to nawet jak na poczatku twoj sie nnie uciesz to , po pierwszym szoku sobie przemysli i sie ucieszy :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry