reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Olcia.... łaaaaaa.... super :)

Lamia, glukoza to badanie które się robi po 22 tygodniu chyba. Tak jak dziewczyny pisały, na poziom cukru, ja mam 75 gram, 2 pkt, 2 godziny. Czyli idę na czczo, pobierają mi krew, piję to słodkie coś, nie wolno tego popijać, cytryna ponoć pomaga faktycznie i pomaga przepłukanie ust, a po dwóch godzinach mi pobierają znów krew i porównują... Ja idę w sobotę, przy okazji zrobię mocz i morfologię i toxo powtórne. Ale mnie wyssą...

A mnie bolą nogi, stopy dokładnie.. Ten tryb emeryt mi się zdecydowanie odbija na nogach a i kilogramy robią swoje (przy Was czuję się jak słonica +8 od początku, choć mąż się śmieje, że dwa z tego to jak nic cycki :p). A dziś znów tryb mlekożerca, taką mam zgagę

Laura, mnie zaczęły boleć dokładnie w dzień @ i nie przestawały długo. Tak, że nie pozwalałam dotykać i spałam w staniku

reklama
olcia: piękna panna młoda, figurki pozazdrościć :-)

laura: mnie bolały tak ze 2 dni przed przewidzianym terminem @ po bokach

sil: a morfologię, mocz i wr, grupe krwi to robi sie na czczo ?

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki :)
Olciaa jaka ładna sukienka, taka inna :)
Słuchajcie strasznie mnie piersi bolą. Czy jak zachodziłyście, zaczynały Was boleć od razu?
Mnie (.).(.) zaczęły boleć 3 dni po owulacji i bolą nadal i mam nadzieje, ze szybko przejdzie bo wariacji dostaje z tego powodu
jestem kurdupel i non stop się w nie o cos urażam

jak ja mam mu dodac zdjecie?? musze was o cos spytac..

Możecie zajrzec do mnie w album?? Co to za wynik ja sie pytam...

Ostatnia edycja:
slept: ja klikasz odpowiedz to w tym okienku na górze masz do wybory rózne opcje duze litery, podkreslnki i tp wybierz taki obrazrek koło kuli i tam bedzie dodaj plik z kompa

reklama
No właśnie taaaaaakie to blade... o matko, rece mi sie trzesa... nie z porannego, sprzed 15 minut;P

Już mi się po raz kolejny nie chce do centrum jechac po test... ja wiem, ze moze byc tak, ze nie wykryje a ciaza jest, ale zdaza sie ze nie ma a test wykrywa?

Ostatnia edycja:
Do góry