reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuję GRATULACJE :) a mówiłaś że ten cykl stracony :p

Truskawcia Nie załamuj się !:) wiadomo przykro jest kiedy starasz się nie wychodzi a tu tyle dziewczyn ujrzało II kreski ... Musisz wyluzować :) Ja też zazdroszczę że one już mają swoje fasolki a ja nie :p ale to taka pozytywna zazdrość :p, Wszystkie się doczekamy swoich fasolek :)

Sil
ja mogę iść za Ciebie :p hehe

no a ktoś pytał gdzie Ael :p a ona na FB siedzi a tu nie zajrzy :p

Ostatnia edycja:
reklama
Doberek!

Sweet wszystkiego naj z okazji rocznicy!

Magda sto lat! Dużo miłości, seksu i pieniędzy! Ooo..i dzieci!

Truskawcia tulę Cię mocno. Kochana nie wolno Ci się załamywać bo to nic dobrego potem z tego nie ma. Uszy do góry! A uwierz, że o luzowaniu to ja coś wiem więc radze z dobrego serduszka;P

A jak tam się czują ciężaróweczki Sil, Fifka, Dagne..

Ostatnia edycja:
Truskawcia - ojoj biedna Ty moja... <tuli>. Rozumiem Twoje frustracje, ale uwierz, że 4 m-ce to wcale nie tak długo :) ja za 4 "zaskoczyłam". A są, no i były u nas takie, które po pół roku, po roku itp. Nie załamuj się kochana :) jak chcesz to mogę Cię przytulić co cyca (jak Ael- a właśnie gdzież ONA!!??), tylko nie wiem który Ci pasuje ;p z rozstępem, czy bez ;p
I specjalnie dla Ciebie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3 :)
Sil, mnie glukoza czeka 8 września, na samą myśl mnie skręca, bo ja słodzę do wszystkiego 1 łyżeczkę cukru, a 2 to już dla mnie słodzisko.

a zazdrośćcie ile wlezie oby wam to na dobre wyszło tak jak mi, a to dla was fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
zafasolkuję mmm jakie serducho fajne :) łapie fluidki żeby za te 3 miesiące szybko poszło .

Sweet najlepszego z okazji rocznicy :*

Magda Zdrowia szczęścia pomarańczy niech Ci facet nago tańczy :)

A ja już mam wybraną suknie ślubną :D Wstawiam zdjęcie.

Załączniki

• IMG20110827_003.jpg
    IMG20110827_003.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 48
No chudziak i to straszny , Pani w salonie się śmiała że rozmiar komunijny :p , pierwsza sukienka która była idealna jak założyłam :p wiadomo z długości trzeba skrócić i zrobić tren odpinany ale to już kosmetyka :D

reklama
Hej dziewuszki :)
Olciaa jaka ładna sukienka, taka inna :)
Słuchajcie strasznie mnie piersi bolą. Czy jak zachodziłyście, zaczynały Was boleć od razu?

Do góry