reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Krucha ja ostrowieckiego lekarza mam od nagłych spraw i od ewentualnego pobytu w szpitalu, Jak widzisz my ju z troszkę się staramy więc byliśmy już w Warszawie, Łodzi, Lublinie. Ale jeśli już w Ostro to polecam Gawrona, do którego ja właśnie chadzam. Jest naprawdę dobry i ludzki jak na ostrowieckie warunki, które jak wiesz nie za ciekawe.

Neciuszka o widzisz.....kiedyś musisz się ze szwagrem zabrać

Był w piątek na koncercie Indiosów, heh jakoś wolę z małżykiem jeździć ze szwara maruda czasem jest :) zmykam aniołki oglądać filma na hbo :) adekwatny do sytuacji ;) jedz módl się i kochaj ;)

a ja juz mialam nadzieje, ze skonczy mi sie @...a tu jeszcze jest i jest...jasna cholera! :wściekła/y: dzis wieczorek spedzam ze swoim M. i bedziemy ogladac jakis film, polecacie cos?
jutro sie wezme i zrobie te oponki co Lamia, wygladaja niesamowicie! tylko to bedzie moje pierwsze podejscie do robienia czegos slodkiego, bo ja w zyciu jeszcze nie robilam. ja zawsze tylko miesa przyrzadzam...

skoro mowa o widokach to najlepszy jest pan z transportera:-D <ślinisię>

a mnie zaczyna brać chcica na mieszankę słodkiego ze słonym:eek: @ idzie wielkimi krokami:baffled:

Dziurko żono moja:-D <chodź na pięterko się poprzytulać>:-D

Ostatnia edycja:
Fifka ja będę miała wielki brzuchol to też wyjde z takiego założenia:-D

Boże z jakiego założenia? o_O coś mi umknęło...

Lamia ja też byłam u gin jakiś w 5 tygodniu i ona nic nie widziała... wypisała mi zaświadczenie że ciąży nie widać. I kazała przyjść za 2-3 tygodnie! I Już wtedy zobaczyła 10mm szczęście :-D Ja kartę ciąży miałam założoną dopiero koło 12 tygodnia... Nie wiem czemu.

Krycha dziewczyny dobrze radzą! Leć prywatnie do swojego gina żeby zmieścić się w tych 10 tygodniach. Niby lekarz może później naciągnąć fakty, ale jednak lepiej nie ryzykować... 1000zł nie chodzi piechotą... a na pewno się przyda.

Milia ja też zrobiłam właśnie te oponki! Wyszły m pyyycha i z mężem własnie się zajadamy! :tak:

Fifka: Mi gin załozył jak wysłał mnie na badania krwi,moczu itp jak miałam wyniki na drugi dzien to mi karte pieleginiarka założyła wpisała wyniki i na nastepnej wizycie gin sie podpisał pod tym :)

reklama
Do góry