reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam również z kawusią :-)
lilou zdecydowanie za wcześnie na test, nie ma co sie spieszyć, poczekaj do terminu @ i jak nie przyjdzie to zrób. U mnie bóle cycolków czasami sie zdarzaja a czasami nie, nie ma reguły, tak samo z brzuchem. Trudno określić, czy boli bo idzie okres, czy fasolka się zagnieździła... Tobie oczywiście życze tego drugiego :-) , ale pamiętaj żeby się specjalnie nie nakręcać, nie doszukiwać się objawów, bo to tylko stres niepotrzebny.

reklama
Witam Was kochane kobietki.Nadzieja ale super szybko Ci sie udalo!ja tez chce do Ciebie doloczyc!wczoraj mialam temp.36,3 a dzis 36,6, zobaczymy co jutro termometr pokaze, wczoraj test owulacyjny wyszedl super, b.guba kreska testowa, jak moj maz ja zobaczyl to tak mu sie zachcialo, ze mnie przelecial a wczoraj mu powiedzialam ze odpoczywamy.ale skoro chcial to trzeba korzystac.dzis juz na pewno sie relaksujemy.wczoraj bolaly mnie tez niezle jajniki.test owulacyjny zrobie o 17 wiec zobaczymy co pokaze. u mnie 21 dzien cyklu.oj dlugi i pracowity bedzie ten cykl.

cześć anuszka:-)
ja też jestem nowa od wczoraj :-D
napisz czy to twój pierwszy cykl starań?
kacha oby się udało,ja takich jasnych objawów owulacji to nie mam,może dlatego że temp nie mierze:confused:
kacha zobaczymy za 2 tyg.czy ze skutkiem Cię mąż "przeleciał" :-D
lecę robić spagetii :-D

anuszka witaj!!
kacha no jak zafasolkujesz to się przesune do lipcowek, bo znając życie to i tak przenosze, a ty z kolei już się chyba na czerwcowki nie zalapiesz a poza tym wole być pierwsza w kolejce na porodowke niż ostatnia.

Nadzieja tak b. chcialabym, zeby w koncu mi sie udalo.ale mnie takie mysli czasem nachodza, ze zastanawiam sie czy nie powinnam sie udzielac na forum dla staraczek, ktore zanierzaja urodzic w 2012 roku.a jak sie czujesz?kiedy chcesz isc do ginka?
Witam wszystkie nowe staraczki.fajnie, ze dolaczacie. bedzie nam tu razniej.zycze wszystkim owocnych staranek!
Ide zaraz sie polozyc spac. Kolorowych snow.

kacha a co za myśli Ci do głowy przychodzą!!!??? Masz jeszcze całe 6 miesiec 2011. Na pewno Ci się uda. Głowa do góry i wyluzuj!! Ja czuje się ok. Tylko mam cycki jak balony i taka jakaś dziwnie podekscytowana jestem. Na wizytę nie wybieram się za szybko, może gdzieś tak ok 10 tyg.

reklama
cześć Dziewczyny

ja już wiem,że dostanę @,wczoraj były przytulanki i mi mój m oznajmił,że mam "coś twardego" tak jak przed okresem.wiec jestem już pewna że w tym miesiącu guzik :-(no nic,czekamy cierpliwie na krwawą mary,a potem znowu jest nadzieja.
wczoraj wieczorem to już myślałam,że dostanę @ bo mnie tak brzuch bolał jakbym już @ miala.jak w pierwszy dzień i tak jak zawsze mnie mdli na okres.
ja podobno mam zostać mamą w 2011(wywróżone) więc też mam jeszcze 6 miesięcy :-)

Do góry