reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nadzieja wielkie gratulacje i spokojnej oraz radosnej ciazy.nie martw sie, bedzie dobrze i tak Ci szybko wyszla druga kreska, moje znajome robily po kilka testow zanim cos zobaczyly.to jak dlugo sie staralas? mnie dzis bola jajniki i podbrzusze ciezkie.faktycznie chyba ta owulka idzie.dzis odpoczywamy a jutro dzialamy pelna para.
Mary ja zapisalam sie juz na 13 grudnia do ginekologa.wtedy minie mi rok staranek i jak nie zaciaze to ide na ta wizyte i niech cos ta lekarka ze mna robi.okazalo sie ze to pierwszy wolny termin- masakra.

reklama
cześć Staraczki

chyba się dopiszę do waszego tematu,bo jest niewielki,tylko 33strony jak na razie :) wszystkie przeczytalam od początku do końca
a poza tym mary beath serwujesz takie pyszne kawki,że chętnie się co rano przyłączę :)
my staramy sie z mężem o rodzeństwo dla naszej coreczki od 5 cykli..dopiero teraz w tym cyklu biorę duphaston i lutkę.
z badan wyszedł mi prawie zerowy poziom progesteronu...dziś 29dc, 8 dfl. więc na wszystko za wcześnie.
nadzieja gratuluje Ci z całego serca wyniku pozytywnego.

serdecznie witam czym nas wiecej tym raźniej:)

Lilou - witaj i czestuj sie kawusia! :-):-)

Kacha - trzymam kciuki, by ta wizyta nie byla konieczna! :tak:

Kochane, teraz mi sie narobilo roboty w pracy, wiec przepraszam, ze tylko na chwile wpadam. Caly dzien luz, a teraz pod koniec dnia tyle do zrobienia! :szok:

Buziaki kochane!

Nadzieja gorąco gratuluje i szybciutko zapraszam Cię do czerwcówek. Tam też jest bardzo miło.
Dziewczyny śle wam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dużo.
Wrzucić na luz i mieć przyjemność z pięknych chwil z ukochanym.
Buziaczki dla was.

dziewczyny mam takie pytanie
jak pisze posta to nie widzę nigdzie tych emotikonów, nie wiem jak Wy piszecie,ale ja na dole strony pod postem wciskam ten paseczek na różowo "odpowiedź na ten temat" może źle wchodzę??
ja się chyba nakręcam zbytnio,bo caly czas lekko czuje jajniki :/ a jeszcze tydzień czasu zostało ...

musisz kliknąć po "odpowiedz na ten temat" kliknąć "zaawansowana edycja" tam są :) Mnie od połowy cyklu bolą jajniki-na początku bardzo mocno-teraz trochę mniej... ale wolę się nie nakręcać-bo żadnych objawów nie mam

Buziaki :laugh2:
Przepraszam, ale ze względu na pracę i "zajęcia pozalekcyjne" nie mam na razie czasu az tak dużo żeby popisać... Chciałam tylko powiedzieć, że czuję się nieziemsko podekscytowana, bo jeszcze tylko 3 tabletki (nie licząc dzisiejszej) i zaczynamy działania :laugh2:

kacha to był mój pierwszy cykl. A ty teraz bierz swojego w obroty i wycisnij z niego wszystko!!
blondyna no jak tak namawiasz to może wejde się przywitac na czrewcowki.
Kobitki zaciskam mocno kciuki za was wszystkiei!!!

reklama
czesc dziewczyny

witam się z Wami z kawencją:) ale nie będę robić konkurencji mary-beath więc,żadnej fotki nie wkleję:-)
ja zrobilam dziś- bom niecierpliwa:crazy: test ciążowy- oczywiście jedna wielka krecha.
sama nie wiem po co robiłam? mam takie z allegro "paseczki "
dziś jest 9dfl,wiem,że jest za wcześnie,ale czasem sama siebie nie rozumiem:confused:
dziś zaczynają mnie cycę boleć,a rzadko kiedy mnie bolą na @. od jakiś6 miesięcy nie mam w ogóle bóli "cyckowych" jak ma przyjść @.pewnie te boleści mam po progesteronie:tak:. brzuch mnie lekko boli? tak dziwnie jakbym trochę poćwiczyła i miala zakwasy.miała któraś takie boleści?
no nic lecę oglądać "majkę" ;-)

Do góry