kacha10
Fanka BB :)
Mary u mnie 22 dzien cyklu, dzis jeszcze sie bzyknelismy ale na tym etapie w tym cyklu juz konczymy.moj maz sie rozchorwal, co roku jakies przeziebienie przynosi mi do domu- kicha i ma mega katar i boje sie ze mnie zarazi.bo zawsze tak to sie konczy.teraz to nam pozostaje czekanie.termin okresu mam na 26 pazdziernika.tak b. chcialabym zeby sie w koncu udalo.Wysoka masz ta temp., masz 38.8?Mary to pozostaje nam juz czekanie.
Annab. podoba mi sie Twoje nastawienie, tez chcialabym miec takie.ja teraz mam tez wiecej czasu i moze to jakos pomoze w zaciazeniu.trzymam za Ciebie kciuki!zycze owocnych staranek!
Anuszka ja juz 10 miesiecy nie biore tabl. anty, od razu zaczelismy staranka i ciazy brak.Na razie nie mysl, ze moze z toba cos nie tak , bo organizm musi sie przestawic na naturalny tor.glowa do gory.
Nadzieja a ty caly czas trzymaj mocno kciuki!a jak sie czujesz?
Annab. podoba mi sie Twoje nastawienie, tez chcialabym miec takie.ja teraz mam tez wiecej czasu i moze to jakos pomoze w zaciazeniu.trzymam za Ciebie kciuki!zycze owocnych staranek!
Anuszka ja juz 10 miesiecy nie biore tabl. anty, od razu zaczelismy staranka i ciazy brak.Na razie nie mysl, ze moze z toba cos nie tak , bo organizm musi sie przestawic na naturalny tor.glowa do gory.
Nadzieja a ty caly czas trzymaj mocno kciuki!a jak sie czujesz?