reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej Dziewczyny! :)
34dc i ani widu okresu! Do tego jajniki mnie od wczoraj pobolewają, może ruszyły do pracy po bromergonie..

reklama
hejka :)
aaaale śniegu nawaliło, fajnie by było gdyby do świąt się tak utrzymało, romantiko na całego za oknem, gorzej jak trzeba wyjść z domu hehe, ja dzisiaj mam podwójną imprezę więc pojem sobie dobrych rzeczy :D :D

miłego dnia dla Was!

no właśnie nie skumałam :) ale tak szybko??
kurde.. to takie uczucie jakby mnie ktoś za jajniki ciągnął:D już mam taką schize, że chodzę i tylko macam się po cycuchach, czy anóż widelec będą takie okresowo nabrzmiałe, ale nic, normalne!

Jaga, ja na Twoim miejscu bym pewnie test zrobiła, może akurat wcelowaliście ?? kto wie ?? przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz :)

julieet myślisz, że to byłoby możliwe? przy niskim prg 22dc i bromergonie od 5 dni.. to byłoby więcej niż cud! :) a też nie chcę się nastawiać, bo potem znając życie dopadnie mnie jakaś załamka.. :) ale poczekam do poniedziałku i strzelę rano test jeśli miesiączka dalej się nie pojawi! :)

Jaga, nie wiem, ja się totalnie na tym nie znam, a ten cały bromergon nie ma takiego skutku ubocznego, że może się @ spóźniać ???

reklama
Nie.. Na ulotce nic takiego nie pisze i nigdzie nie znalazłam żadnego wpisu, aby jakiejkolwiek babeczce spóźniała się @ po bromku. :/ Pytałam na forum, nikt tak nie miał.
Martwi mnie ten długi cykl, tym bardziej, że zawsze miałam regularnie.. Uspokoiłabym się trochę gdybym chociaż @ czuła, że za pare dni przyjdzie i się po prostu spóźnia, a tu nic! Kompletna cisza, tylko w jajnikach rwie. :(

Do góry