reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
a moze macica sie rozciaga?
hejka
aaaale śniegu nawaliło, fajnie by było gdyby do świąt się tak utrzymało, romantiko na całego za oknem, gorzej jak trzeba wyjść z domu hehe, ja dzisiaj mam podwójną imprezę więc pojem sobie dobrych rzeczy
miłego dnia dla Was!
aaaale śniegu nawaliło, fajnie by było gdyby do świąt się tak utrzymało, romantiko na całego za oknem, gorzej jak trzeba wyjść z domu hehe, ja dzisiaj mam podwójną imprezę więc pojem sobie dobrych rzeczy
miłego dnia dla Was!
jaga21
a moze macica sie rozciaga?
???
jaga21
julieet myślisz, że to byłoby możliwe? przy niskim prg 22dc i bromergonie od 5 dni.. to byłoby więcej niż cud! a też nie chcę się nastawiać, bo potem znając życie dopadnie mnie jakaś załamka.. ale poczekam do poniedziałku i strzelę rano test jeśli miesiączka dalej się nie pojawi!
reklama
jaga21
Nie.. Na ulotce nic takiego nie pisze i nigdzie nie znalazłam żadnego wpisu, aby jakiejkolwiek babeczce spóźniała się @ po bromku. :/ Pytałam na forum, nikt tak nie miał.
Martwi mnie ten długi cykl, tym bardziej, że zawsze miałam regularnie.. Uspokoiłabym się trochę gdybym chociaż @ czuła, że za pare dni przyjdzie i się po prostu spóźnia, a tu nic! Kompletna cisza, tylko w jajnikach rwie.
Martwi mnie ten długi cykl, tym bardziej, że zawsze miałam regularnie.. Uspokoiłabym się trochę gdybym chociaż @ czuła, że za pare dni przyjdzie i się po prostu spóźnia, a tu nic! Kompletna cisza, tylko w jajnikach rwie.
Podziel się: