reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam dziewczynki...
Jak tam staranka??
Dawno nie pisałam bo coś ostatnio w ogole czasu nie mam.
M. wyjechał. Dzisiaj wraca... jednak jeszcze go nie ma. obiadek pyszniutki ,naszykowany juz...czeka na niego..
Ja to cos dzisiaj kiepsko sie czuje... caly czas jestem zmeczona... Za duuzo juz tego na mojej glowie jest...
Niech te swieta szybciej nadchodzą...

reklama
Prawda? Jak w koncu wszystkim staraczkom sie uda i wyjedziemy wozkami na miasto to dopiero pogrom bedzie :D zycze nam tego!!

Testy zakupione, zrobiony lezy w lazience, kurde jakkie one dziwne sa. Myslalam ze to trzeba poodklejac wszystko, ale zrobilam tak jak pisze i wyszly poki co 2 kreseczki jednakowo blade, wszystko jakies blade.
Po 5 min, kreska testowa bledsza, to znaczy ze to juz prawie to? Myslicie ze na dniach bedzie owulka?

Jak tam Misia, kiedy termin @? Jak staranka?

Ostatnia edycja:
BigChild kreski muszą być jednakowego koloru jeżeli masz testową bledszą od kontrolnej to negatywny a jeżeli kontrolną jaśniejszą od testowej tzn że błąd jakiś wyszedł
ale rób codziennie i napewno na dniach pokażą sie 2 jednakowe kreski

a u mnie w sumie to nic się nie dzieje brzuch boli jak na @ a poza tym to na nic się nie chce nastawiać żeby się nie rozczarować a test dopiero zrobię w środę a testy owulacyjne to najlepiej kupować na allegro są dużo tańsze ja za 25 testów owulacyjnych dałam 29,90 i gratis było 5 testów ciążowych

reklama
witam...dołanczam do starających się przyszłych mam...
korzystalam z testow..elektronicznych...i jak owulacja to usmiechnieta buźka....ale mozna tez bylo przy wyciaganiu zobaczyc paski....u mnie przy uśmiechnietej buźce kreski nie byly tak samo niebieskie...były wyraźne dwie ale jedna jaśniejsza...więc może to tak w cudzysłowiu że muszą być identyczne.

Do góry