reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jga moze jutro zrob testa 35 dc to w sam raz juz :) zawsze bedziesz miala cala niedziele zeby si nacieszyc ta wiadomoscia :) czekam na wiesci z niecierpliwoscia :)

Dotka, ale boję się, że jak wyjdzie negatywny a miesiączka dalej się nie pojawi to będę się stresować, że może to za wcześnie i jeszcze bardziej zacznę się martwić o co tu chodzi.. :) Do tego nie chce mi się tyłka ruszyć do Apteki, bo na Grunwald mam kawałek :D hehe Tak myślę, że jeśli do poniedziałku nic się nie zmieni to pójdę na bete.. w 36dc to powinien być raczej wiarygodny wynik prawda?

No w 36 to juz naj najbardziej, ale ja i tak najpierw zrobilabym test bo szkoda kasy na betke. Betke bym zrobila gdyby bladziocha na tescie mi wyszla. Zrobisz jak uwazasz, ale ja bym nie wytrzymala tyle dni w napieciu :) haha

hej podkarpacie zasypane również aż z domu się nie chce wychodzić takie zawieje leże w łóżku i mam dzień lenia a czeka jeszcze łazienka do sprzątania
jeszcze 1 dzień to testowania ale czuje że @ się zbliża brzuch boli także już się nastawiłam że przyjdzie w tym miesiącu

haha :) ja nie chcę się wkręcać, bo wyjdzie jedna krecha i dalej będę się zastanawiać o co chodzi :D wolę poczekać i uwierzyć w to co zobaczę:D i myślałam nad betą, bo nie będę mieć wtedy żadnych wątpliwości, a tak to obawiam się, że test wyjdzie negatywny, @ nie przyjdzie.. ehh
wiesz może ile kosztuje badanie bety? ja zawsze wyniki robię w Diagnostyce na Oławskiej, ale na ich stronie niestety nie ma cennika (albo jestem jakaś ślepa..:p)

Paulina o czym Ty do nas rozmawiasz? TEmpka pięknie Ci rośnie, jaka @ a kysz kysz.

Mezus polazl na noc do pracy, ja zaraz zabiore sie za nauke bo jutro egaminek...
Zaraz tez ide robic test owu, tylko czekam z jakas godzinke bo niedawno duzo pilam a to podobno zle.
JAjnik prawy kluje jak na owu, sluzowo mokro, to juz chyba czas. Rano seksik zaliczony.

julieet myślisz, że to byłoby możliwe? przy niskim prg 22dc i bromergonie od 5 dni.. to byłoby więcej niż cud! :) a też nie chcę się nastawiać, bo potem znając życie dopadnie mnie jakaś załamka.. :) ale poczekam do poniedziałku i strzelę rano test jeśli miesiączka dalej się nie pojawi! :)

Jaga moze włsnie przez ten niski progesteron @ ci sie spoznia tak ?? nie wiem, ale tak jak dziewczyny mowia najlepiej test zrobic i przynajmiej mbyc pewnum ze tam ktos jeslt albo nie ma , ale to twoj wybór ;P

Dotka, ja mysle ze jest sens zrobinia progesteronyu nawet jak bierzesz lutke , zeby sprawdzic czy poziom jest dobry bo bierezsz juz go długo kochana, ale moze sie mylic.

Ja niedsawno z pracy mezus mi pyszny obiadek ugotowal takze ide wcinac ;P

reklama
no dobra :p w tym momencie idę się wysikać, nic nie piję - niech mi się w pęcherzu zbiera i jadę po test ;P namówiłyście mnie!! :)

Do góry