reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Test owu zrobiony, wyszla druga kreska, ale znow nie mocniejsza od testowej,wyszlo mocniej niz wczoraj takze jestem pelna nadzieji ze na dniach bedzie owu!! Maż kupil juz dupka i teraz waham sie kiedy go zazyc, w sensie w jaki dzien.
No nic milego wieczorku kochane! jak ktoras tu jest to pisac, bo cisza i cisza.. :)

No dziewczyny! Jedna krecha ;) czyli to nie dzidzi. Ale! okresu dalej nie ma, drugi zrobię w poniedziałek tak w razie w i mail do gina niech mi wytłumaczy o co chodzi.. Nawet się kobietki w aptece spytałam, czy bromergon może tak opóźniać miesiączke i powiedziała, że nie powinien! Więc kurde nie wiem.
Może to faktycznie taki wyjątkowo dłuuuuugi cykl i dopiero owulka, więc muszę się przygotować na powrót mojego chłopca i do roboty.. :> hyhy ];>

bo lewy jajnik rwie na maxa ;/ pd 2 dni uczucie jakby mnie ktoś za niego ciągnął non stop! :p i śluz przezroczysty i ciągnący.. owulka?

reklama
Po 30 dniu owulka? Nie sadze. Sadze, ze okres przyjdzie, zawsze tak jest ze po negatywnym tescie jakby sie kurek odkrecal... Szkoda ze to nie to co chciałas i nie to na co czekalysmy.
A najlepiej to wizyta u ginka!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry